Kardemir Karabükspor, Çıkışını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor, Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Kardemir Karabükspor, Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Kırmızı mavili takım, yarın sahasında Fenerbahçe'yi yenerek 7 haftalık çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

21.12.2013 12:17

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yarın sahasında Fenerbahçe'yi yenerek 7 haftalık çıkışını sürdürmek istiyor.

Sezona Mustafa Yolbulan başkanlığındaki yeni yönetim ve Tolunay Kafkas idaresindeki yeni teknik ekiple başlayan Karabük temsilcisi, 15 karşılamada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Lige 2-0'lık Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan Kardemir Karabükspor, Bursaspor ile Trabzonspor'a 1-0, Gaziantepspor'a 3-0 ve Galatasaray'a 2-1 yenildi; Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor ve Kayserispor'u 1-0, Çaykur Rizespor'u 2-1 ve Torku Konyaspor'u 3-2 mağlup etti.

Karabük ekibi, Sanica Boru Elağzıspor ile 2-2, Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş, Eskişahirspor ile golsüz, Medical Park Antalyaspor ile de 1-1 berabere kaldı.

Karabük temsilcisi, yarın 16.00'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda 3 maçtır yenilmediği Fenerbahçe'yi mağlup ederek, 16. haftada da çıkışını sürdürmek istiyor.

Yarınki maçta sakatlıkları süren Eren Güngör ve Hakan Özmert, izinli Lomana Tresor Lualua ve kart cezalı Erkan Kaş forma giyemeyecek. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor, Çıkışını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement