Kardemir Karabükspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de ilk yarının son haftasında 24 Aralık Pazar günü Trabzonspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

22.12.2017 19:46

Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de ilk yarının son haftasında 24 Aralık Pazar günü Trabzonspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Hasan Doğan Tesisleri'nde antrenör Levent Açıkgöz yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, bir süre düz koşu yaptı.

Isınma hareketlerinin ardından pas çalışmasının yapıldığı idman, çift kale maçla son buldu.

İdmana, sakatlığı bulunan Dany Nounkeu ile izinli olan Gheorghe Teodor Grozav, Gabriel Torje, Cristian Tanase ve Paul Papp katılmadı.

Kırmızı-mavili ekip, çalışmalarını yarın tamamlayarak Metin Türker Tesislerinde kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Bülent Toraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün sıkıntılara rağmen takımda morallerin yerinde olduğunu, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement