Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin."Gecen Sezon Başlayan Türk Futbolundaki Kaosun Hala... - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin."Gecen Sezon Başlayan Türk Futbolundaki Kaosun Hala...

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin."Gecen Sezon Başlayan Türk Futbolundaki Kaosun Hala...

"Gecen sezon başlayan Türk futbolundaki kaosun hala bitmemesi bizi üzüyor" dedi.

21.08.2012 13:32

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin,

"Gecen sezon başlayan Türk futbolundaki kaosun hala bitmemesi bizi üzüyor" dedi.

Nevzat Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in başladığını, ancak hala oynanan futbolun dışında başka konuların gündeme getirilerek tartışıldığını, bununda Türk futboluna zarar vereceğini söyledi.

Kardemir Karabükspor olarak bu konularla ilgili bir polemiğin içerisine girmeyeceklerini ve futbol dışındaki konuları da tartışmayacaklarını anlatan Şahin, "Geçen sezon başlayan Türk futbolundaki kaosun hala bitmemesi bizi üzüyor. Bu durumun bir an önce son bulması lazım. Kişileri yada kurumları hedef alan saldırılardan kaçınmazsak gidişatımız iyi değil. Biz takım olarak sadece futbol ve onun güzelliklerinin konuşulmasını istiyoruz" diye konuştu.

- Kasımpaşa hazırlıkları-

Ligde 24 Ağustos Cuma günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını ve bu maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Lige galibiyetle başlamak istedik ancak Trabzonspor ile berabere kaldık. Bir puanda iyi ancak böyle bir Trabzonspor'u elimizden kaçırdığımız için üzgünüm. Şimdi ligin ikinci haftasında yine ligin güçlü ekiplerinden biriyle daha oynayacağız. Kasımpaşa dün Galatasaray'a yenildi. Sahalarında mutlaka kazanmak isteyecek. Biz de Kardemir Karabüskpor takımıyız. Sahada her şey eşit. İyi oynayan az hata yapan maçı kazanacaktır."

Muhabir: Ahmet Özler/ Ferdi Akıllı

Yayıncı: Hüseyin Doğru - KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin.'Gecen Sezon Başlayan Türk Futbolundaki Kaosun Hala... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement