Kayseri'de Yamaç Paraşütü Kazası: 2 Kadın Yaralandı - Son Dakika
Spor

Kayseri'de Yamaç Paraşütü Kazası: 2 Kadın Yaralandı

Kayseri'de Ali Dağı'ndan yamaç paraşütü için atlayan biri pilot 2 kadın, ters rüzgarın etkisiyle yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek yaralandı. Ayşe Ural, pilot Zeynep Karaca ile yamaç paraşütü yapmak için Ali Dağı'na çıktı. Ural ve Karaca, atlayış yaparken ters rüzgarın etkisiyle yaklaşık 5 metre yükseklikten ağaçlık alana düştü. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı 2 kadın, ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışmasıyla bulundukları yerden alındı. Ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

28.09.2023 20:20

KAYSERİ'de Ali Dağı'ndan yamaç paraşütü ile atlayış yapan biri pilot 2 kadın, ters rüzgarın etkisiyle yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Talas ilçesi Harman Mahallesi Ali Dağı Yamaç Paraşütü alanında meydana geldi. Ayşe Ural, pilot Zeynep Karaca ile yamaç paraşütü yapmak için dağa çıktı. Atlayış sırasında ters rüzgarın etkisiyle Ural ve Karaca, yaklaşık 5 metre yükseklikten ağaçlığa düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine AFAD, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı 2 kadın, AFAD ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonrası bulundukları yerden kurtarıldı. Ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

Kayseri\'de Yamaç Paraşütü Kazası: 2 Kadın Yaralandı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayseri'de Yamaç Paraşütü Kazası: 2 Kadın Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement