Kayserispor Basın Sözcüsü Pehlivan'dan Sayılmayan Gole Öfke - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kayserispor Basın Sözcüsü Pehlivan'dan Sayılmayan Gole Öfke

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kayserispor Basın Sözcüsü Pehlivan\'dan Sayılmayan Gole Öfke

"2 haftada 3 puan gitti" Oktay ENSARİ / KAYSERİ,(DHA) KAYSERİSPOR Basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, hakem hataları sonucu 2 haftada 3 puanlarının gittiği söyledi, "Trabzonspor maçında attığımız buz gibi golü, yan hakem aklına ne düştü de iptal etti, anlayamadık" dedi.

"2 haftada 3 puan gitti"

Oktay ENSARİ/ KAYSERİ,(DHA)

KAYSERİSPOR Basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, hakem hataları sonucu 2 haftada 3 puanlarının gittiği söyledi, " Trabzon spor maçında attığımız buz gibi golü, yan hakem aklına ne düştü de iptal etti, anlayamadık" dedi.

Rıfat Pehlivan, pazar günü Trabzonspor maçının 51'inci dakikasında Amisulashvili'nin attığı golün iptaline kendilerinin yanı sıra eski hakemler, spor yorumcuları ve spor yazarlarının da tepki gösterdiğine dikkati çekti. Üst üste 2 haftadır uğradıkları haksızlıklardan sonra MHK'ye (Merkez Hakem Kurulu) girişimlerde bulunduklarını belirten Rıfat Pehlivan, şöyle devam etti:

"Sayılmayan golümüz, buz gibi nizamiydi. Maçın hakemi Bünyamin Gezer, önce golü verdi. Daha sonra yan hakem Asım Yusuf Öz'ün ofsayt, diye bayrak kaldırması sonucu kararını değiştirdi. Göz göre göre 2 puanımız buhar olup uçtu. Kayserispor olarak 2 haftadır haksızlığa uğradık. Önce Antalyaspor maçında Fırat Aydınus, elle alınan topun gol olmasında seyirci kaldı. şimdi de Bünyamin Gezer, nizami golümüzü iptal etti. İki haftadır, hakem hataları yüzünden puan kaybediyoruz. Yazık değil mi?"

Kaynak: DHA