Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Amrabat ve Hasan Ali Kaldırım'ın, Fenerbahçe Kulübü'ne transfer oldukları haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Bugün, bazı gazetelerin manşetlerini süsleyen haberlerde, Amrabat ve Hasan Ali'nin Fenerbahçe Spor Kulübü'ne transfer edilmesi konusuna dair haberlerin asılsız olduğunu söyleyen Ortaköylüoğlu, "Biz oyuncularımızdan memnunuz. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Bu oyuncularımızı kadromuzda tutmak istediğimiz defalarca söyledik. Her iki futbolcumuzun da sözleşmeleri devam ediyor." dedi.
Ortaköylüoğlu İHA muhabirine yaptığı özel açıklamada: "Bu işler futbolun klasikleri arasına girdi. Bu tür haberler sürekli otaya çıkıyor. Bizleri şaşırtmıyor. Biz ne kadar yalanlasak da çıkmaya devam edecek. Biz kadromuzu zayıflatmaktan çok güçlendirmeyi düşünüyoruz. Oyuncu kaybetmeden yapacağımız takviyelerle daha iyi bir kadro oluşturacağız" dedi. - KAYSERİ
Son Dakika › Spor › Kayserispor'dan Amrabat ve Hasan Ali Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?