Kayserispor Teknik Direktörü Prosıneckı: 'Hoşgeldın Hediyesı Olarak 3 Puan İstiyorum - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayserispor Teknik Direktörü Prosıneckı: 'Hoşgeldın Hediyesı Olarak 3 Puan İstiyorum

Kayserispor Teknik Direktörü Prosıneckı: \'Hoşgeldın Hediyesı Olarak 3 Puan İstiyorum
20.10.2012 11:30

Hırvat çalıştırıcı, ilk maçından galibiyet alarak ayrılmak istediğini, kalitelerini sahaya yansıtmak zorunda olduklarını söyledi.

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Robert Prosıneckı, pazartesi gecesi oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında oyuncularından, "hoşgeldin" hediyesi olarak 3 puan almalarını istedi

Hırvat çalıştırıcı, ilk maçından galibiyet alarak ayrılmak istediğini, kalitelerini sahaya yansıtmak zorunda olduklarını söyledi.

Oktay ENSARİ/KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİSPOR'un yeni teknik direktörü Robert Prosıneckı, pazartesi gecesi oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında oyuncularından kendisine, "hoşgeldin" hediyesi olarak 3 puan almalarını istedi.

DHA'YA AÇIKLAMA YAPTI

Hırvat çalıştırıcı, ilk maçından galibiyet alarak ayrılmak istediğini, kalitelerini sahaya yansıtmak zorunda olduklarını söyledi. Takımına yaptırdığı antrenmandan önce DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) özel demeç veren Hırvat teknik adam Prosenicki, Türkiye Ligi'ni takip ettiğini açıklarken şöyle konuştu:

"İLK MAÇIM"

"İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı, benim Türkiye'deki ilk maçım olacak. Rakiplerimizi ve Türk ligindeki oyuncuları biliyorum. Ligde çok çetin müsabakalar olduğunu biliyorum. Her takım, rakibini yenebilecek güçtü. O nedenle Süper Lig'de maç kazanmak kolay değil. İşimiz kolay olmayacak. Geçen haftaki Mersin İdmanyurdu galibiyeti, iyi bir başlangıç olmuş. Pazartesi günü kazanılacak bir 3 puan var."

Oyuncularının kalitelerini sahaya yansıtmaları gerektiğini belirten Prosenicki, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyuncularımdan bana ve teknik ekibime "hoşgeldin" hediyesi olarak 3 puan armağan etmelerini istiyor ve bekliyorum. Sahamızda oynamamız, seyircimizin desteği bizim için çok önemli. Özellikle taraftar, bizim için itici güç olacak. Zor maçları onlarla kolaya çevirebiliriz."

Kayserispor'u seçmesindeki en büylük nedeninin Kadir Has Stadı ve tesisler olduğunu belirten Prosenicki, "Çok güzel bir stadımız var. Zemin de güzel" diyerek sözlerini tamamladı.

HIRSLI ÇALIŞTILAR

Kaşyserispor, bugün Prosenicki ve yardımcıları Gordan Coprıc ve Dragan Spasıc eşliğinde bir antrenman yaptı. Antrenmanda sarı kırmızılı oyuncular oldukça hırslı göründü. Antrenmanda bir süredir kadro dışı olan Biseswar'da katıldı.

FOTOĞRAF - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kayserispor Teknik Direktörü Prosıneckı: 'Hoşgeldın Hediyesı Olarak 3 Puan İstiyorum - Son Dakika


Advertisement