Kopenhag'da kiralık olarak oynayan Zanka, Fenerbahçe'ye geri dönüyor - Son Dakika
Spor

Kopenhag'da kiralık olarak oynayan Zanka, Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Danimarka temsilci Kopenhag, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Zanka'nın bonservisine ilişkin son kararını verdi. Kopenhag sezon sonunda Zanka'yı sarı-lacivertli ekibe geri yollayacak. Bu kararın gerekçesi olarak ise futbolcunun maliyetinin fazla olması gösterildi.

13.03.2021 15:59  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'den kiralık olarak Danimarka'nın Kopenhag takımına giden Zanka, yola bu takımda devam etmeyecek. Sarı-lacivertlilerle 2022 sonuna dek sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki savunmacı bu sezon için geçerli olmak üzere ise, daha önce de formasını giydiği Kopenhag'a geçici transferle verilmişti.

SEZON SONUNDA DÖNÜYOR

Danimarka basınında yer alan habere göre Kopenhag kulübü sezon sonunda Zanka'yı Fenerbahçe'ye geri gönderecek. Oyuncunun bonservisinin alınmayacağı ya da kiralık sözleşmesinin uzatılmayacağı belirtilen haberlerde bunun gerekçesi olarak Zanka'nın maliyeti gösterildi. Zanka bu sezon Kopenhag'da 18 maçta oynadı.

(SKORER)

Kopenhag\'da kiralık olarak oynayan Zanka, Fenerbahçe\'ye geri dönüyor

Son Dakika Spor Kopenhag'da kiralık olarak oynayan Zanka, Fenerbahçe'ye geri dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Y Y 1907: remosla tsserandadan 10 gömlek daha iyiydi bu ikisini fenerbahçeye kim aldırdıysa kesinlikle kulüpten derhaln kovulmalı zanka her daim fenerbahçede iş yapar atilla ile beraber 7 2 Yanıtla
    Serbay: Lemos konusunda haklısın kötü oynuyor ama tisserand iyi futbolcu 5 3
  • canan: bunların üçünü de büyük ihtimal emre aldırdı...onun halı saha takımına satmalı...onlar da halı sahada bile oynayabiliyorlar mıymış görsün emre efendi! 1 0 Yanıtla

Advertisement