Kuşadası Cup Eksrim Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Kuşadası Cup Eksrim Şampiyonası Sona Erdi

Kuşadası Cup Eksrim Şampiyonası Sona Erdi

Kuşadası Belediyesi ile Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen “Kuşadası Cup Eskrim Şampiyonası” sona erdi.

27.03.2018 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediyesi ile Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen "Kuşadası Cup Eskrim Şampiyonası" sona erdi. İki gün süren şampiyonada bine yakın minik sporcu dereceye girmek için mücadele etti.

Türkiye Eskrim Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan"Kuşadası Cup Eskrim Şampiyonası" Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Spor Salonu'nda yapıldı. Şampiyonada dereceye giren sporcular için Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Yardımcıları Tufan Asrav, Muzaffer Eryiğit ve Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Murat Atalı'nın katılımıyla bir madalya töreni düzenlendi. "Süper Minikler Kılıç", "Süper Minikler Flöre", "Minikler Kılıç", "Minikler Flöre" olmak üzere dört ana branş ve sekiz kategoride yapılan şampiyonada dereceye giren sporcular madalyalarını Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Murat Atalı'nın elinden aldı.

Kuşadası Cup Eskrim Şampiyonası'nın Süper Minik Erkekler Kılıç kategorisinde Ateş Efe Toker birinci, Kıvanç Cengiz ikinci olurken üçüncülüğü Mete Alp Duru ile Nedim Semih Mescioğlu paylaştı. Süper Minik Kızlar Kılıç kategorisinde birinci Duru Kırsırtlı, ikinci Akya Göllü, üçüncü ise Deniz Duvan ile Deniz Cemre Sarıalioğlu oldu. Minik Bayanlar Flöre kategorisinde ise birinciliği Fatma Zehra Anbarlılar, ikinciliği Almıla Birçe Durukan, üçüncülüğü ise Elif Su Ay ile Ebru Şahabettinoğlu elde etti. Minik Erkekler Flöre kategorisinde birinci Baran Çobanoğlu, ikinci Kayhan Sırmacı, üçüncü ise Ada Budak ile Halim Yiğit Ünver oldu. Minik Erkekler Kılıç kategorisinde birinci Tolga Aslan, ikinci Burak Efe Emiroğlu, üçüncü ise İsmail Tuna Biçicioğlu ile Ateş Efe Toker oldu. Minik Kızlar Kılıç kategorisinde birinci Nil Güngör, ikinci Begüm Alkaya olurken üçüncülüğü Alara Çermen ile Damla Demirkol paylaştı. Süper Minik Kızlar Flöre kategorisinde birinci Begüm Şahabettinoğlu, ikinci Doğa Neval Ayyüce, üçüncü ise Ceylin Gülışık ile Elvin Gülışık oldu. Süper Minik Erkekler Flöre kategorisinde ise birinci Halim Yiğit Ünver, ikinci Yusufcan Özkoku, üçüncü ise Nikita Görgülü ve Berk Kıran oldu.

Ödül töreni sonunda Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Atalı, Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı'ya şampiyonaya verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi Verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kuşadası Cup Eksrim Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement