Kutlamalarda Tepki Var - Son Dakika
Spor

Kutlamalarda Tepki Var

Kutlamalarda Tepki Var

Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluk kutlamalarında TFF Başkanvekili Ufuk Özerten'e tepki gösterdi.

18.05.2013 21:52

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-0 yendiği maçın bitiş düdüğünün ardından düzenlenen kupa töreni sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in ABD seyahatinde olmasından dolayı Galatasaray'ın şampiyonluk kupasını vermek için Türk Telekom Arena'ya giden TFF Başkanvekili Ufuk Özerten sarı-kırmızılı taraftarların şok bir tepkisi ile karşılaştı.

Maçtan önce sarı-kırmızılı taraftarların ırkçılık karşıtı açtığı pankartlardan dolayı büyük bir memnuniyet duyan ve protokol tribününde yaptığı sohbetlerde de bu durumdan duyduğu mutluluğu dile getiren Özerten, maçın bitiş düdüğünün ardından şampiyonluk kupasını vermek için sahaya indi.

Ufuk Özerten'in adının anons edilmesinden sonra büyük bir tepki gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, ıslıklar eşliğinde "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratını yaptı.

Galatasaraylı taraftarların tepkisi karşısında şok olan Özerten, bu sıra tribünde asılı olan Yunus Emre'nin sözlerini içeren "Yaradanı severim, yaradandan ötürü" pankartını uzun bir süre parmağı ile işaret etti.

ÖZERTEN KİMSEYE YARANAMIYOR!

TFF'de görev yaptığı günden bu yana Fenerbahçe camiası ile bir türlü yıldızı barışmayan ve istifası istenen Ufuk Özerten, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı yaptığı dönemde verdiği bir röportajda Galatasaraylı olduğunu dile getirmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kutlamalarda Tepki Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement