Levski Sofya - Partizan Maçında Saha Karıştı, Olaylar 50 Dakika Sürdü - Son Dakika
Spor

Levski Sofya - Partizan Maçında Saha Karıştı, Olaylar 50 Dakika Sürdü

Sofya - Partizan maçında taraftarlar güvenlik görevlileriyle kavga etti. 50 dakika süren olaylarda oyuncular, seyircileri dizginlemeye çalıştı, maç ertelendi.

16.11.2014 13:55  Güncelleme: 14:13

Balkan ülkelerinin basketbol takımlarının yer aldığı Adriyatik Ligi'nde Levski Sofya ile Partizan takımları arasında oynanan maç, Partizan'ın 98-66 üstün olduğu sırada taraftarların neden olduğu şiddet olaylarından ötürü ertelendi.

KAVGA 50 DAKİKA SÜRDÜ

Sofya'da Universiada Hall'da oynanan mücadelede 100 kadar taraftar sahaya girdi ve güvenlik görevlileriyle kavga etti. Sandalyeler ve çeşitli maddelerle sahada kavga edildi ve olaylar 50 dakika sürdü. Maçı yayınlayan TV'nin spikeri Kamen Alipiev; "Eşi görülmemiş olaylar yaşanıyor. Daha önce Bulgar basketbolunda bu tip şeyler hiç olmadı" dedi.

12 KİŞİ TUTUKLANDI

Olaylar sırasında oyuncular ve antrenörler taraftarları sakinleştirebilmek ve olayları yatıştırabilmek için kendilerini siper ettiler. Emniyet güçleri, olaylardan sonra 12 kişiyi tutukladıklarını ve birçok holiganı aradıklarını açıkladılar.

TARİHİ CEZA YOLDA

Bulgaristan Basketbol Federasyonu ise, ülke basketbolundaki en büyük olayların mimarı Levski'ye tarihi bir ceza vermeye hazırlandığını belirtti.

Levski Sofya - Partizan Maçında Saha Karıştı, Olaylar 50 Dakika Sürdü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Levski Sofya - Partizan Maçında Saha Karıştı, Olaylar 50 Dakika Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bajaga: Hain bulgarlar Sırplarla başa çıkabilirmisiniz sandınız. Zivela SRBIJA. 2 5 Yanıtla

Advertisement