Liverpool, Fenerbahçeli Markovic'i Geri İsteyecek - Son Dakika
Spor

Liverpool, Fenerbahçeli Markovic'i Geri İsteyecek

Liverpool, Fenerbahçeli Markovic\'i Geri İsteyecek

İngiliz basını, Liverpool'un devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalarak Markovic'i geri isteyeceği belirtiliyor.

17.10.2015 11:40  Güncelleme: 11:45

Fenerbahçe'de daha 3 maçta oynamasına rağmen müthiş sürati ve driplingleriyle taraftarları mest eden Lazar Markovic'i Liverpool'un devre arasında geri çağıracağı iddia edildi.

SİSTEM DEĞİŞECEK

Ada basınında yer alan kulis haberlerine göre; Kırmızılar'da Brendan Rodgers'in yerine takımın basına getirilen Jürgen Klopp, takımda sistem değişikliğine gidecek. Rodgers'in oynattığı 3-5-2 yerine 4-2-3-1 sistemine geçmeyi düşünen Klopp'un yönetimden sağ kanada ara transferde takviye yapılmasını istediği bildirildi.

MARKOVIC'İ GERİ İSTEYECEKLER

Liverpool Yönetimi'nin yeni oyuncu almak yerine Klopp'a sezon basında Fenerbahçe'ye kiraladıkları Lazar Markovic'i önerdiği ve olumlu yanıt aldığı ifade edildi. Liverpool'un devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalarak Markovic'i geri isteyeceği belirtiliyor.

ORIGI TEKLİF EDİLECEK

Sarı-lacivertli takımın kabul etmesi durumunda İngiliz ekibinin, Markovic'e karşılık yine kiralık olarak Divock Origi'yi Fenerbahçe'ye teklif edeceği ileri sürüldü. 20 yaşında olan ve santrforda görev yapan Belçikalı Origi, bu sezon Liverpool'da 4 maçta şans bulurken, gol atamadı.

"YENİ RIDVAN" LAKABI TAKILMIŞTI

Markovic ise Fenerbahçe'de su ana dek ligde 3 maçta görev yaptı. Toplam 144 dakika sahada kalan yıldız, 2-1 kazandıkları Bursa maçında Nani'nin attığı ilk golün asistini yapmıştı. Ardından çıktığı Beşiktaş derbisinde sakatlanan Lazar'a o maçta yaptığı müthiş driplingle 'yeni Rıdvan' lakabı takılmıştı.



Son Dakika Spor Liverpool, Fenerbahçeli Markovic'i Geri İsteyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • OFlu: UEFA ve CAS KAPI gibi ŞİKE belgesi alan şikeci fener neden 2. Ligde değil 3 14 Yanıtla
  • Geri verin: Mundar ettiniz adamı :) 5 2 Yanıtla
  • .: Nah veririz o burada kalmak isteyecek 5 1 Yanıtla
  • küçük şenol: bitane adam bulduk derken oda gidecek 5 0 Yanıtla

Advertisement