Manavgat İşitme Engelliler Bursa Engelini 3 Puanla Aştı - Son Dakika
Spor

Manavgat İşitme Engelliler Bursa Engelini 3 Puanla Aştı

Manavgat İşitme Engelliler Bursa Engelini 3 Puanla Aştı

Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1.Liginde 2013-2014 Sezonu hafta sonunda oynanan maçlarla başladı.1.Grupta mücadele eden Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı, sezonun ilk maçında deplasmanda Bursa Yıldırım İşitme Engelliler takımını 4-3...

29.10.2013 15:54

Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1. Liginde 2013-2014 Sezonu hafta sonunda oynanan maçlarla başladı. 1.Grupta mücadele eden Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı, sezonun ilk maçında deplasmanda Bursa Yıldırım İşitme Engelliler takımını 4-3 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Bursa Yıldırım İşitme Engelliler takımının gollerini Ferdi (Penaltı), Erkan ve Özcan atarken Manavgat İşitme Engellilerin golleri Ömer 2, Mehmet Yavuz ve Melih'ten geldi.

Maçın ardından tercüman Guddusi Aydın aracılığı ile açıklama yapan Manavgat İşitme Engelliler Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, Geçen yıl bölge şampiyonu olan takımdan dört futbolcunun takımdan ayrıldığını buna karşılık Milli Takımda forma giyen 3 oyuncuyu transfer ederek iyi bir kadro oluşturduklarını belirterek "Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaparak ilk maçımızı, Bursa Yıldırım takımıyla deplasmanda oynadık. Amacımız maçı kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmaktı. Sporcularımızın hepsi çalıştığı için, özel sektörde çalışan sporcularımız için izin alamadığımızdan maç akşamı yola çıkıp sabah Bursa'ya vardık. Sporcularımız dinlenmeden çıkmış olduğu maça hızlı başladılar. İlk yarıyı üstün bir futbol ile 19. ve 38.Dk. Ömer'in 2, 21.Dk. Mehmet Yavuz ve 23.Dk.'da Melih'in attığı goller ile 4-1 önde bitirdik. İkinci yarıya yorgun çıkan takımımız rakibin baskılarına fazla dayanamadı, yediğimiz iki gol ve kaptanımız Tarık'ın kaçırdığı penaltı sonucunda müsabakayı 4-3 kazandık. Çok farklı kazanabileceğimiz maçı sporcularımızın gece yolculuk yapıp dinlenmeden çıkması nedeniyle kazanmakta zorlandık. Ama ligin ilk maçında hedefimize ulaştık ve lige galibiyetle başladık. Teknik heyeti ve Sporcularımızı kutluyorum.

Bu müsabaka Koordinatörlüğümüzü ve tercümanlığımızı yapan, Guddusi Aydın'ı görevlendiren Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu'ya, Ulaşımda araç tahsisi yapan Belediye Başkanımız Şükrü Sözen'e, Konaklama, yiyecek-içeçeklerin temininde yardımlarını esirgemeyen İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın'a ve İlaç ihtiyacımızı karşılayan Çolak Eczanesi sahibi Kemal Çolak'a çok teşekkür ederiz" dedi.

Ligdeki ikinci maçlarını 3 Kasım Pazar günü saat 12.00'da Manavgat Atatürk stadında Isparta İşitme Engelliler takımıyla oynayacaklarını belirten Aydın "ilk maçımız olması dolayısı ile aynı zamanda açılış maçı olacak olan müsabakaya Manavgat'ta yaşayan yetkilileri ve halkımızı davet ediyoruz.Bizi desteklemelerini istiyoruz.İşitme engelli sporcularımız, sizi duymayacak ama görmeleri onlara güç verecektir.Başarıda katkınızın büyük olacağını düşünüyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manavgat İşitme Engelliler Bursa Engelini 3 Puanla Aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement