Mersin İdmanyurdu - Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu - Bucaspor Maçının Ardından

Görüntü Dökümü : Basın toplantısından detay görüntü Mersin İdmanyurdu antrenörü Serkan Damla'nın açıklamaları Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya'nın açıklamaları Kupada maçın ardından Mersin İdmanyurdu Antrenörü Damla: "Bu yıl başımıza bir şansızlık geliyor.

14.01.2016 00:10

Görüntü Dökümü :

Basın toplantısından detay görüntü

Mersin İdmanyurdu antrenörü Serkan Damla'nın açıklamaları

Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya'nın açıklamaları

Kupada maçın ardından

Mersin İdmanyurdu Antrenörü Damla:

"Bu yıl başımıza bir şansızlık geliyor. Buna bir anlam veremiyoruz"

Bucaspor Teknik Direktörü Kaya:

"Golü yedikten sonra disiplini bırakmadık. Maçın sonuna kadar, uzatmalarda da disiplini bırakmadık"

Mersin İdmanyurdu Antrenörü Serkan Damla, bu yıl başlarına bir şansızlık geldiğini ve buna bir anlam veremediklerini söyledi.

Damla, Bucaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 4. hafta karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir maç oynandığını söyledi.

Özellikle ikinci yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını ve golü de bulduklarını anlatan Damla, "Bu yıl başımıza bir şansızlık geliyor. Buna bir anlam veremiyoruz. Önümüzde Beşiktaş maçı var, yoğun bir antrenman temposu var, yorgunluk birikti. Maçın sonunu konsantrasyon kaybına bağlıyorum. Yorgunluk konsantrasyonu da etkiledi. Amacımız maç eksiği olan oyuncuların eksiğini tamamlamaktı" diye konuştu.

Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya ise 4 gün önce İzmir'de oynanan maçta Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ettiklerini ve kente 6 puanla geldiklerini anımsattı.

Öğrenmeye açık, genç bir ekibe sahip olduğunu vurgulayan Kaya, "Golü yedikten sonra disiplini bırakmadık. Maçın sonuna kadar, uzatmalarda da disiplini bırakmadık. Penaltıda maçı bıraktım içeri girdim çünkü oyuncularıma güvenim sonsuzdu. İyi bir ekibe sahibiz. Mersin ekibine ligde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Mersin İdmanyurdu - Bucaspor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu - Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement