Messi, ABD'de alev aldı! Herkes 5 maçta attığı gol sayısını konuşuyor - Son Dakika
Spor

Messi, ABD'de alev aldı! Herkes 5 maçta attığı gol sayısını konuşuyor

ABD'de Lionel Messi fırtınası devam ediyor. Inter Miami'nin Charlotte ile oynadığı ve 4-0 kazandığı maçta Messi son golü atan isim oldu. Arjantinli yıldız böylece, yeni takımının formasıyla çıktığı 5. maçında 8. golünü attı. 36 yaşındaki Messi'nin bu performansı büyük takdir topladı.

12.08.2023 08:55  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de Lionel Messi fırtınası yaşanmaya devam ediyor. Kuzey ve Orta Amerika Lig Kupası maçında Charlotte karşısında Inter Miami'nin 4. golünü atan Messi, yeni takımının formasıyla çıktığı 5. maçında 8. golüne ulaştı.

SON SÖZÜ MESSI SÖYLEDİ

Karşılaşmada Inter Miami'ye galibiyeti getiren golleri 12. dakikada penaltıdan Josef Martinez, 32. dakikada Robert Taylor, 78. dakikada kendi kalesine Adilson Malanda ve 86. dakikada Lionel Messi kaydetti.

5 MAÇTA 8 GOL ATTI

Inter Miami formasıyla 5. maçına çıkan Messi ise şovunu sürdürdü. Arjantinli yıldız, ABD ekibiyle 8. golünü atarken, bir de asisti bulunuyor.

Messi, ABD'de alev aldı! Herkes 5 maçta attığı gol sayısını konuşuyor
Messi, ABD'de alev aldı! Herkes 5 maçta attığı gol sayısını konuşuyor
Messi, ABD\'de alev aldı! Herkes 5 maçta attığı gol sayısını konuşuyor

Son Dakika Spor Messi, ABD'de alev aldı! Herkes 5 maçta attığı gol sayısını konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Emir Emir: FUTBOL ADINA UTANÇ DUYDUM,BİR KAÇ MAÇI İZLEDİM RESMEN MESSİ'Yİ MUTLU ETME LİGİ KURULMUŞ,MESSİ İLKOKUL ÇOCUĞU GİBİ YOK YERE ATLA YOK RAKİBİN SIRTINA BİN RAKİP ALEYHİNE FAUL,KISACA MESSİ PARA KAZANSIN,MESSİ MUTLU OLSUN.BARCELONADA AYNI DURUM ABD'DE ALENEN YAPILIYOR. 16 44 Yanıtla
    Ekrem Korkmaz: klavye amelesi.topu görsen karpuz sanırsınız 40 9
  • emrullah demirci: Ronaldo ve Messi proje olarak Biri Arap ligine gitti.Biri Amerika ligine gitti.Topu eskisi gibi iyi oynayamıyorlar.Fakat idöl oldukları için o takımlara davet edildiler onlarda para için oraya gittiler.Futbolu sadece avrupada değil Arab ve Amerika kıtalarındada görücez.Futbol dünyaya yayılıyor bu sayede ünleriyle iki ligede ünlü oyuncular çekerek futbolun sadece avrupadan ibaret olmadığını gösterecekler. 0 0 Yanıtla

Advertisement