Mesut Bakkal: Bize 20 Puan Gerekiyor - Son Dakika
Spor

Mesut Bakkal: Bize 20 Puan Gerekiyor

Mesut Bakkal: Bize 20 Puan Gerekiyor

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Antalya maçı yukarı tutunma maçımız, kazanmak istiyoruz.

22.02.2016 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Antalya maçı yukarı tutunma maçımız, kazanmak istiyoruz. Bize 20 puan gerekiyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 22'inci haftasında oynadığı Torku Konyaspor maçından 2-1 mağlup ayrılan Medicana Sivasspor, 2 günlük iznin ardından Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Kendi evinde oynayacağı karşılaşmayı kazanarak düşme hattından bir an önce uzaklaşmak isteyen kırmızı-beyazlılar, hummalı bir çalışma başlattı. Teknik Direktör Mesut Bakkal nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri başladı. Futbolcular daha sonra dayanıklılık artırmaya yönelik kondisyon çalışmaları yaptı. Yaklaşık yarım saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan sakatlıkları bulunan Djakaridja Kone, Erkan Kaş ve Ziya Erdal katılmadı.

"BİZE 20 PUAN GEREKİYOR"

Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Mesut Bakkal, takımın iyi yönde tepki verdiğini ancak oynadıkları oyunun hakkını alamadıklarını ifade ederek, "Konya maçında pozisyon ürettik, direkten dönen toplarımız var. İki tane hiç beklemediğimiz gol ve hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi. Daha sonra Antalyaspor maçına değinen Bakkal, "Bu hafta 6 bin, 6 bin 500 seyircimizin cezalı olduğunu biliyoruz ama yinede 7 bin seyirci olacağını düşünüyorum çünkü ihtiyacımız var. Antalya maçı yukarı tutunma maçımız. Antalya maçını kazanmak istiyoruz. Bize 20 puan gerekiyor. Keyfimizde yerinde, haftanın ilk antremanına başladık. Sakatlarımız iyileşti, cezalılarımız döndü. Ziya'nın pek fazla bişeyi olduğunu düşünmüyorum. Yiğit'in ve Boye'un cezası da bitti. İnşallah bu coşku ve istek Antalya maçına yansıyacaktır. Biz zor maçlar oynayacağız ama zoru takım halinde başaracağımıza inanıyorum. Tek sevindiğim şey takım mücadele etmeye ve istemeye başladı. Bu da beni mutlu ediyor. Ama tabi en büyük desteği pazar günü taraftardan bekliyoruz" dedi.

"HAKEME YÜKLENMEK HAKSIZLIK"

Dün akşam oynanan Galatasaray- Trabzon maçına değinen Bakkal, "Bence her iki taraf da haklı. Trabzon cephesi de çok haklı, hakem de hatalı. Ama bizlerin iş yapanlar olarak daha saygılı olmamız gerekiyor. Tek taraflı hakeme yüklenildi. Bence futbolcularda da hata olan var. Hep hakem hakem deniliyor ama sonucunda bazı penaltılar da penaltı değil kimine göre. Bazı kartlar da hep itirazdan. Bunun için doğru kararlar çoğu da. Baktığınız zaman doğru karar ama keşke olmasaydı çok güzel giden maçtı. Aslında yorumu bence kendi başındaki adamlara bırakmak gerekiyor. Çok genç hakemleri ortaya koyduk. İnşallah bunlarda zaman içerisinde başarılı olacaktır. Belki de bu süre zarfında birilerinin canı yanacaktır. Ama Galatasaray- Trabzonspor maçında sadece hakeme yüklenmek bence biraz haksızlık diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mesut Bakkal: Bize 20 Puan Gerekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement