Mesut Özil'e yağan çakmak ve şişenin detayları ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Mesut Özil'e yağan çakmak ve şişenin detayları ortaya çıktı

Sahaya madde yağan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde en büyük tepkiyi Mesut Özil tepki gördü. Yıldız futbolcu attığı golden sonra şişelerden birini alıp kenara fırlattı, tribünlere öfkeli şekilde serzenişte bulundu. Özet görüntülerinde bu detay yer almadı. Golden sonra tansiyon düşmedi. Kaptan Mesut, oyun oynanırken tribünlere Fenerbahçe armasını gösterdi, kıyamet koptu.

22.11.2021 15:06  Güncelleme: 15:09

Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde attığı şık golle dikkatleri üzerine çeken Mesut Özil, karıştığı olaylarla da gündem oldu. Golün sevincinde tribünlere yakın noktada sevinen Mesut ve arkadaşlarına şişe atıldı. Yıldız futbolcu bunun üzerine sert serzenişte bulundu. Yayıncı kuruluşun özetinde Mesut'un tribünlere doğru söylediği sözler kesildi.

Galatasaray tribünlerinden Mesut Özil'e neden çakmak ve şişe yağdı? İşte yaşananlar

ARMAYI GÖSTERDİ

Mesut Özil golden sonra tepkisine devam etti. Yıldız futbolcu oyun oynanırken tribünlere armasını gösterince kıyamet koptu. Sahaya çakmak ve şişe yağdı. Mesut çakmağı alıp hakeme götürmek isterken araya Galatasaraylı futbolcular girdi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Mesut'a her top geldiğinde yoğun tepki gösterdi.

Galatasaray tribünlerinden Mesut Özil'e neden çakmak ve şişe yağdı? İşte yaşananlar
Mesut Özil\'e yağan çakmak ve şişenin detayları ortaya çıktı

Son Dakika Spor Mesut Özil'e yağan çakmak ve şişenin detayları ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dopdogrucudavutt : Mesut emin olsun ki Fenerbahçe arması taşıdığı için değil; zamanında Türk Milli Takımı arması taşımayı reddettiği için o tepkileri görüyor. Görmeye de devam edecek maalesef çünki çok güzel masal anlatıyor insanlara.. Alex gibi ol Galatasaray taraftarı başının üstünde taşır seni.Anlayana.. 0 0 Yanıtla

Advertisement