Mesut ve Pelkas Fenerbahçe'den gitmek istiyor - Son Dakika
Spor

Mesut ve Pelkas Fenerbahçe'den gitmek istiyor

Fenerbahçe'de Kayserispor maçından önce Mesut ve Pelkas'ın, Vitor Pereira'yı şikayet ettiği öne sürüldü. İki futbolcunun da ayrılık resti çektiği iddia edildi. Futbolcuların tavrı Ali Koç yönetimini salladı.

10.11.2021 11:14  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın geleceği tartışılırken Mesut Özil ve Dimitris Pelkas'ın yönetime Portekizli teknik adamı şikayet ettikleri iddia edildi. Fanatik'teki habere göre Mesut Özil ve Dimitris Pelkas, Sarı-Lacivertli idarecilere 'Böyle giderse ayrılabiliriz' mesajı yolladı.

Mesut ve Pelkas'ın resti Fenerbahçe'de deprem etkisi yaptı! Gitmek istiyorlar

DERT YANDILAR

Fenerbahçe'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından Vitor Pereira'nın koltuğu sallanırken, Mesut Özil ve Dimitris Pelkas'ın Portekizli teknik adam için yönetime dert yandığı iddia edildi.

Mesut ve Pelkas'ın resti Fenerbahçe'de deprem etkisi yaptı! Gitmek istiyorlar

"BÖYLE DEVAM EDERSE GİDERİZ"

İki futbolcu da Vitor Pereira'dan duydukları rahatsızlığı dile getirdi ve "Bu şekilde devam ederse ayrılık ihtimalini düşünmeye başlamak zorundayım" restini çekti. Bu tavır camiada deprem etkisi yaptı.

Mesut ve Pelkas Fenerbahçe\'den gitmek istiyor

Son Dakika Spor Mesut ve Pelkas Fenerbahçe'den gitmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat Ercan: Mesut Özil FB ye gelmekle zaten hayatının hatasını yaptı. FB maalesef ama maalesef futbolcu değirmeni gibi... Pelkas a gelince istediği yere gidebilir. 0 0 Yanıtla

Advertisement