Judo Milli Takımı, yılın ilk uluslararası organizasyonu Afrika Açık Turnuvası için Fas'a gitti.
Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Türkiye, 25-26 Ocak tarihlerinde Casablanca kentinde düzenlenecek turnuvada, 9'u kadın, toplam 23 milli sporcuyla mücadele edecek.
Tunus'ta düzenlenen 3'lü turnuvada 12 madalya kazanan milliler, aynı başarıyı Fas'ta da tekrarlamayı hedefliyor.
Milli takım antrenörleri Timur Bizsan ve Mehmet Özbaldöktü, ortak açıklamalarında, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Takımda moral ve motivasyon çok yüksek. Afrika Açık'ta iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Bu arada Erkek Milli Takımı, Fas'a gitmeden önce Tunus'un Akdeniz kıyısında toplanıp, Galatasaraylı futbolcularının Juventus maçı sonrası verdiği "meşhur" pozu verdi. - Ankara
Son Dakika › Spor › Milli Judocuların 'Afrika' Çıkarması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?