Murat Sancak'a demediğini bırakmadı! Patrick Kluivert'tan aylar sonra gelen itiraflar - Son Dakika
Spor

Murat Sancak'a demediğini bırakmadı! Patrick Kluivert'tan aylar sonra gelen itiraflar

Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Hollanda basınına verdiği röportajda, Demirspor'daki görev süresi ve ayrılık süreci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Adana Demirspor'un o dönemki başkanı Murat Sancak'ı sert eleştiren Kluivert, ''İyi gidiyorduk fakat maaşlar geç yatmaya başladı, futbolcular rahatsız oldu. Neredeyse 3 ay maaş alamadık.Takımdaki üstünlüğümü kaybettiğimi düşündüler ama durum öyle değildi. Vadesi geçmiş ödemelerin bir kuruşunu alamadım'' dedi.

02.04.2024 10:54  Güncelleme: 11:07

Süper Lig takımı Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Hollanda basınına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"BAŞKAN SAHADA SELFİELER ÇEKMEYE BAŞLADI"

Murat Sancak'ı eleştiren Kluivert, "Adana Demirspor'da işler iyi gidiyordu ilerliyorduk ama bir anda her şey değişti. Başkan, sahada selfieler çekmeye ve Instagram'da canlı yayın açmaya başladı. Bu durum, hem personeli hem de beni biraz rahatsız etmeye başladı. Bu durumun belki de Türkiye'de normal olabileceğini düşündük" dedi.

Murat Sancak'a demediğini bırakmadı! Patrick Kluivert'tan aylar sonra gelen itiraflar

"3 AY MAAŞ ALAMADIK"

Maaşları zamanında alamadıklarını söyleyen deneyimli antrenör, "İyi gidiyorduk fakat maaşlar geç yatmaya başladı, futbolcular rahatsız oldu. Neredeyse 3 ay maaş alamadık. Sivasspor mağlubiyeti sonrası daha önce anlaşma sağladığımız yönetici geldi ve ayrılmak istediklerini iletti, ben de istemedim. Takımdaki üstünlüğümü kaybettiğimi düşündüler ama durum öyle değildi. Vadesi geçmiş ödemelerin bir kuruşunu alamadım. Bu konu artık FIFA'da! Eninde sonunda alırım ama bu çok can sıkıcı bir durum" şeklinde konuştu.

Murat Sancak'a demediğini bırakmadı! Patrick Kluivert'tan aylar sonra gelen itiraflar
Murat Sancak\'a demediğini bırakmadı! Patrick Kluivert\'tan aylar sonra gelen itiraflar

Son Dakika Spor Murat Sancak'a demediğini bırakmadı! Patrick Kluivert'tan aylar sonra gelen itiraflar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Seyyidali Can: Adamın derdi futbol değil ki 61 7 Yanıtla
  • Hasan Arguner: Mafyadafutbolun içinde ne bekliyodun birası TÜRKİYE.....Hesap soran olmayınca sonuçlar yıllardır böle kardeşim.... 53 4 Yanıtla
  • V. A.: Murat sancak at arabacı ramazan davulcusu düğündeki zurnacı gibi gözüküyor, çok iyi yani. 34 5 Yanıtla
  • Hugs70: sifat direk sinsi 30 2 Yanıtla
  • Zanzibar Yıldızogulları: Heryerınden cehalet akıyor, birde show peşinde 13 1 Yanıtla
  • Kont Almasi: Yahu Patrick sende burasını Hollanda mı sandın..bak kulüp başkanlarına hangisi futbolun içinden gelmiş... hepsi ya sanayici ya müteahhit yada ihaleci... kulübü alırlar gırtlağına kadar borca sokarlar sonrada çeker giderler... 8 1 Yanıtla
    Şükrü null: örnek Konyaspor 2 0
  • Ankara null: cingene baksaniza 2 0 Yanıtla

Advertisement