Mustafa Cengiz'den Transfer Açıklaması - Son Dakika
Spor

Mustafa Cengiz'den Transfer Açıklaması

Mustafa Cengiz\'den Transfer Açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı taraftarlara layık olmaya çalışacaklarını dile getirerek, "Böyle bir camiaya sahip olduğumuz için gurur duyuyorum." dedi.

02.06.2018 15:20

Mustafa Cengiz ile yönetim kurulu üyeleri Yusuf Günay, Mahmut Recevik,  İlber Aydemir ve Dilek Kutlu, sarı-kırmızılı taraftarların talebi doğrultusunda  başlatılan "GreyWeekend" kampanyasına destek vermek için Beyoğlu GS Store'da  taraftarlarla bir araya geldi.
Cengiz, taraftarların yoğun ilgi gösterdiği kampanyada, engelli  vatandaşlara bağışlamak üzere 5 bin liralık alışveriş yaptı.
Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Cengiz, sarı-kırmızılı  taraftarlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:
"Omuzlarımızdaki yükün ağırlığının farkındayız. Dünyanın hangi  kulübünde, sivil toplum örgütünde böyle bir satış için insanlar bir araya  geliyor, birleşiyor, milyonlar oluyor alışveriş yapıyor, destekliyor... Böyle bir  olay ne Real Madrid ne Chelsea ne de Juventus'ta var. Bu sadece Türkiye'de olur,  o da Galatasaray'a nasip oldu. Böyle bir camiaya sahip olduğumuz için gurur  duyuyorum. Böyle efsane bir camia olamaz. Taraftara destekleri için çok teşekkür  ediyorum. Harçlıklarından, dişlerinden, tırnaklarından artırarak buraya  geldiklerinin bilincindeyim. Bu taraftara layık olmaya çalışacağız. Geçmişten  gelen mali sıkıntılarımız büyük. Taraftar o delikleri yamamaya çalışıyor.  Galatasaray bir dünya markasıdır. UEFA'nın da sınırlamaları içinde en iyisini  elde etmek, Galatasaray'ı sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da tepesine  oturtmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Taraftarlarımız müsterih olsun."
Mustafa Cengiz, transferde gerekli adımları atacaklarını vurgulayarak,  "UEFA'dan men cezasını engelledik. Mevcut sınırlamalar içinde teknik kadronun  istekleri doğrultusunda eklemeler yapacağız. Biz de zamanımızdan, gücümüzden,  bilincimizden, aklımızdan ne geliyorsa taraftar ve camia için yapacağız." diye  konuştu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Mustafa Cengiz'den Transfer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement