Nedim Gürel, Kocaeli'deki Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivanlık Kazandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nedim Gürel, Kocaeli'deki Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivanlık Kazandı

Nedim Gürel, Kocaeli\'deki Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri\'nde Başpehlivanlık Kazandı
17.06.2023 21:35

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen 28. Geleneksel Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri'nde Nedim Gürel, başpehlivanlık mücadelesinde rakibini yenererek başpehlivanlık unvanını kazandı. Fatih Sultan Mehmet'in anısını yaşatmak için her yıl düzenlenen yağlı güreşlerde, 42 başpehlivan ve 750 pehlivan mücadele etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gürel'e kupasını takdim etti ve diğer kategorilerde dereceye giren pehlivanlara madalyalarını verdi.

Kocaeli'de Gebze Belediyesi tarafından Fatih Sultan Mehmet'in hayatını kaybettiği tarihi alanda düzenlenen 28. Geleneksel Hün kar Çayırı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı Nedim Gürel kazandı.

Fatih Sultan Mehmet'in anısını yaşatmak için her yıl düzenlenen yağlı güreşlerde, bu sene 42 başpehlivan ile alt kategorilerde 750 pehlivan er meydanında mücadele etti.

Nedim Gürel ve Ali İhsan Batmaz'ın karşılaştığı başpehlivanlık mücadelesinde rakibini yenen Gürel başpehlivanlığa ulaştı. Gürel'e kupasını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz takdim etti.

Protokol üyeleri ayrıca diğer kategorilerde dereceye girenlere madalyalarını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nedim Gürel, Kocaeli'deki Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivanlık Kazandı - Son Dakika


Advertisement