Niculae Da Artık Urfaspor'da Top Koşturacak - Son Dakika
Spor

Niculae Da Artık Urfaspor'da Top Koşturacak

Niculae Da Artık Urfaspor\'da Top Koşturacak

Şanlıurfaspor, bu kez Ukrayna Premier Lig ekiplerinden Goverla Uzhgorod'da oynayan Marius Niculae ile sözleşme imzaladı.

01.08.2014 12:08  Güncelleme: 12:00

İstanbul'da gerçekleştirilen imza törenine Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve futbolcu katıldı. Kendisini Şanlıurfasporlu yapan imzayı atan Goverla Uzhgorod Sportif Lizbon, Dinamo Bükreş gibi takımlarda oynadı.

Şampiyonlar ligi ön elemesinde Fenerbahçe'ye gol atan Marius Niculae, Cristiano Ronaldo, George Hagi, Rdrigo Tello, Popescu, Adrian İlie Querejma gibi dünyanın en iyi futbolcuları ile aynı takımda top koşturdu.

Marius Niculae aynı zamanda Romanya A Milli takımında direk oynayan oyunculardan biri olarak dikkat çekmişti.

Dinamo Bucureşti, Sporting CP, Mainz 05, Inverness, Dinamo Bucureşti, Kavala (loan), Vaslui, Shandong Luneng ve Hoverla Uzhhorod takımlarında forma giyen Marius Niculaes aynı zamanda Romanya Milli takımlarında toplam 67 maça çıkarak 29 gol kaydetti.

Dünyaca ünlü forvet oynadığı takımlarda ise çıktığı 360 maçta 128 gol atarak ulaşılması güç bir rekora imza attı. 1.84 boyundaki forvet, dün oynanan Kasımpaşa-Şanlıurfaspor hazırlık maçını tribünde izlemişti.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Kırmızı, Niculae'nin dünyanın sayılı forvetlerinden olduğunu ve takıma büyük güç katacağına inandığını söyledi. Bu yıl Süper Lig düzeyinde bir takım oluşturduklarını belirten Kırmızı, şampiyonluk için mücadele edeceklerini kaydetti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Niculae Da Artık Urfaspor'da Top Koşturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement