Nihat Kahveci'den çarpıcı 'Galatasaray' yorumu: Sevilla'yı unutturdu - Son Dakika
Spor

Nihat Kahveci'den çarpıcı 'Galatasaray' yorumu: Sevilla'yı unutturdu

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşı karşıya geldiği Konyaspor'a 2-1 yenildi. Mücadele sonrası değerlendirmelerde bulunan eski milli futbolcu Nihat Kahveci, sarı-kırmızılıların kötü bir gece geçirdiğini ifade ederken, "Galatasaray bugün Fenerbahçe'nin Sevilla'ya elenmesini unutturdu. Şu an bambaşka bir lig başlıyor." şeklinde görüş bildirdi.

18.03.2023 14:31  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın 14 maç sonra Konyaspor'a 2-1 kaybetmesinin ardından ünlü yorumcu Nihat Kahveci açıklamalarda bulundu. Kahveci, Galatasaray'ın almış olduğu mağlubiyete Sevilla maçını unutturdu dedi.

"FENERBAHÇE'NİN SEVİLLA'YA ELENMESİNİ UNUTTURDU"

Galatasaray'ın mağlubiyetinin ardından bambaşka bir lig başlayacağını vurgulayan Kahveci, "Galatasaray, Konyaspor deplasmanında her zaman zorlanmıştır. Galatasaray 17 maç sonra ilk resmi maçta yenildi. İlk defa da öne geçtiği bir maçı kaybetti. Galatasaray bugün Fenerbahçe'nin Sevilla'ya elenmesini unutturdu. Şu an bambaşka bir lig başlıyor." dedi.

Nihat Kahveci'den canlı yayında Galatasaray'ın mağlubiyetiyle ilgili bomba yorum: Sevilla'yı unutturdu

"BEKLENEN FUTBOLU GÖREMEDİK"

Sarı-kırmızılıların beklenen futbolu oynamadığını belirten Kahveci, "Galatasaray taraftarı beklemediği bir yenilgiyle karşılaştı ama o kadar da karamsar olmaya gerek yok. 14'te 14 unutulmayacak bir seri. Uzun bir ara verdi. Kasımpaşa maçında beklenen futbol yoktu. Bugün de beklenen futbolu görmedik." şeklinde konuştu.

Nihat Kahveci\'den çarpıcı \'Galatasaray\' yorumu: Sevilla\'yı unutturdu

Son Dakika Spor Nihat Kahveci'den çarpıcı 'Galatasaray' yorumu: Sevilla'yı unutturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Fahri Kişisel GelişimUzmanı: Balon patladı. Oyunculara maçlardan önce izin verilmemeli sahada ayakları titriyordu. Maç öncesi gecesi yapmamaları gerekeni yaptıkları çok ortadaydı. Topu tutmaya vurmaya mecalleri yoktu. Bu kadar net. 21 3 Yanıtla
  • Gerginyo : Ahahaha geyseye iddaa oynadım ondan oldu bundan sonra her hafta oynicam beraber kaybedelim 7 8 Yanıtla

Advertisement