
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında, lider Galatasaray, lig ikincisi Trabzonspor'u 1 Kasım Cumartesi günü sahasında ağırlayacak.
Derbi öncesi iki takım hazırlıklarını tamamlarken, Galatasaray'da başarılı teknik direktör Okan Buruk da ilk 11'in büyük bir kısmını belirledi. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek İlkay Gündoğan ve cezalı olan Davinson Sanchez, Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Okan Buruk, Sanchez'in yokluğu nedeniyle stoper hattında kimi oynatacağına ise henüz karar veremedi. Tecrübeli hocanın antrenmanlarda Abdülkerim Bardakcı'nın yanında Mario Lemina, Kaan Ayhan ve Arda Ünyay'ı denediği ancak henüz son kararını veremediği öğrenildi. Buruk'un ayrıca, sakatlıktan dönen Singo'yu bu maçta sürpriz bir şekilde ilk 11'de oynatabileceği aktarıldı.
Son Dakika › Spor › Okan Buruk'u zor kararı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.