ÖZEL HABER - Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Bursaspor, Antalyaspor ve A Milli Takım formaları giyen eski kaleci Ömer Çatkıç Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Sporcope'a değerlendirdi.
UEFA Pro Lisansı'nı alan ve yakın zamanda gelecek teklifler doğrultusunda teknik direktörlük yapmaya başlayacak Ömer Çatkıç iki takımın eksilerini ve artılarını ortaya koydu.
"Galatasaray'ın teknik direktörü Sneijder"
Galatasaray'ın bu sezon oynadığı futbolla umut vermediğini belirten eski milli kaleci sarı-kırmızılı takımın teknik direktör tercihini de eleştirdi ve şöyle konuştu. "Eto'o şuanda Antalyaspor'un teknik direktörü gibi Galatasaray'da da teknik direkter Sneijder oldu. Sezon sonuna kadar böyle olacak" dedi.
"Fenerbahçe daha avantajlı"
Vitor Pereira'nın oyuncu terchileri derbinin kaderini belirleyecek diyen Çatkıç "Pereira sezon başında soru işaretiydi. Ama bazı maçlarda ekstra teknik direktörlük hünerleri ortaya koydu. Bunu istikrarlı yapamadı. Özellikle ilk Braga ve Kayserispor maçlarında yanlış tercihler yaptı. Fenerbahçe'nin derbide Galatasaray'a göre daha avantajlı olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı.
"Volkan Demirel kararında dursun"
Volkan Demirel'in tekrar Milli Takım'a dönmelisi sorusuna ise Ömer Çatkıç "Volkan Demirel sezonun en formda kalecisi şuanda ama yaptıkları unutulmamalı hiç etik şeyler değildi. O zaman bir karar verdi, o kararın arkasında durmalı. Volkan Babacan çok iyi kaleci. En iyi şekilde Milli Takım'ın kalesini koruyacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.
Son Dakika › Spor › Ömer Çatkıç: Galatasaray'ın Teknik Direktörü Sneijder - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?