Ön Koltuğa Oturdu Ve... - Son Dakika
Spor

Ön Koltuğa Oturdu Ve...

Ön Koltuğa Oturdu Ve...

Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, Fatih Terim görevden ayrılı ayrılmaz neden olduğu 'otobüs' krizi ile kendisine zorunlu bir Almanya bileti aldı.

20.11.2013 10:11

Bülent Tulun'a Almanya yolu gözüktü… Fatih Terim'in, Galatasaray ile bağlarının koparılmasının ardından tarihler 5 Ekim 2013'ü gösterirken, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda takım otobüsünde en ön koltukta otururken vermiş olduğu resim sonrası camia içinde bir anda şimşekleri üzerine çeken Bülent Tulun, sürpriz bir atamayla rotayı gurbete çevirdi. Başkan Ünal Aysal, otobüs olayının kahramanı olan hedef adam halindeki Bülent Tulun'u, Almanya'daki Spor Okulları Projesi'nden sorumlu isim olarak atadı.

Taraftarların protesto edip, istifasını istediği Tulun, bu operasyon sonrası Türkiye'den uzaklaştırılacak. Dış göreve atanacak olan Tulun, bundan böyle sarı-kırmızılı kulübün çatısı altında bulunduğu süre içerisinde Almanya'da ikamet edecek. Tulun'un Galatasaray'ın, Türkiye'deki futbol ve sportif faaliyetleriyle ilgili herhangi bir görevi ile yetki alanı bulunmayacak. Tepkileri üzerine bir paratoner gibi toplayan Tulun, Aysal'ın hamlesinin ardından İstanbul'dan uzaklaştırılacak. Galatasaray'ın gelecek açısından büyük önem verdiği Almanya'daki proje komitesi Tulun'un yeni görev alanı olacak.

Kassel kentinde kurulmakta olan Galatasaray Kulübü Spor Okulları Projesi'nde, Alman hükümeti ile yapılan müzakerelerde başrolde Bülent Tulun olacak. Her türlü faaliyeti o yönetecek. Sarı-kırmızılıların 6 kişilik bir komite oluşturduğu bu projesinde Tulun dışında 5 isim daha bulunuyor. Ebru Köksal'da bu komite içinde... Aynı zamanda Almanya'daki gurbetçi oyuncuları en yakından tanıyan kişi olan ve son günlerde adı Futbol Direktörlüğü görevi için de geçen eski kaptanlardan Erdal Keser de scouting ekibi'nin başında yer alacak. Komitede üç de Alman üye var.

Ali Naci Küçük

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ön Koltuğa Oturdu Ve... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement