Oostendeli Hasan Özkan: Galatasaray Beni İstedi, Kabul Etmedim - Son Dakika
Spor

Oostendeli Hasan Özkan: Galatasaray Beni İstedi, Kabul Etmedim

Belçika'nın KV Oostende ekibinde top koşturan 19 yaşındaki Hasan Özkan, "Transfer döneminde Galatasaray beni istedi fakat kabul etmedim." dedi.

08.02.2017 00:37

KV Oostende'nin 19 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Hasan Özkan, transfer döneminde Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmediğini açıkladı.

"GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİM"

KV Mechelen maçında oynadığı oyunla Belçika basının manşetlerine çıkan Hasan Özkan, "Transfer döneminde pekçok teklif geldi. Galatasaray da dahil olmak üzere pek çok Türk takımından teklif aldım. Ancak, bu teklifleri ben kabul etmedim. Bu aşamada sürekli oynamam gerekiyor. Bu takım içerisinde kendimi geliştirmem gerektiği için bu teklifi kabul etmedim." ifadelerini kullandı.

Gent'ten kontratı bitince ayrılan Hasan Özkan, "Gent de geçtiğimiz yaz bana kontrat uzatma teklifi sunmuştu. Ancak, B Takımı için istiyorlardı. Bense Mechelen'de kendimi geliştirmeyi tercih ettim." diyerek sözlerini noktaladı.

Hasan Özkan, Yves Vanderhaeghe'nin kırmızı kart görmesi sonrası oyuna girip takımın en iyi performans sergileyen oyuncusu olarak gösterildi.

Oostendeli Hasan Özkan: Galatasaray Beni İstedi, Kabul Etmedim

Son Dakika Spor Oostendeli Hasan Özkan: Galatasaray Beni İstedi, Kabul Etmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement