Ozan İpek Bursaspor Formasıyla Dalya Dedi - Son Dakika
Spor

Ozan İpek Bursaspor Formasıyla Dalya Dedi

Bursaspor'un yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, dün oynanan Kayserispor maçında Yeşil-beyazlı formayı 100.kez giyerek dalya yaptı.

04.01.2012 11:28

Bursaspor'un yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, dün oynanan Kayserispor maçında Yeşil-beyazlı formayı 100. kez giyerek dalya yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Kayserispor'a konuk olan Bursaspor'da yıldız futbolcu Ozan İpek karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Ligin ikinci yarısına moralli başlamak adına alınan galibiyetin önemli olduğunu vurgulayan Ozan İpek, "Bu maçta takım oyunu nasıl oynanır herkese gösterdik. Ligin ikinci yarısına moralli başlamak adına alacağımız 3 puan çok önemliydi. Bu galibiyet ile birlikte çıkışımızın süreceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Takım içindeki her oyuncunun

üstüne düşen görevi yerine getirdiğini belirten yıldız oyuncu, "Takımımızdaki herkes maçın sonuna kadar oyunun içerisinde kalarak üzerine düşen görevi yaptı. Böyle olunca da rahat bir galibiyet elde ettik" dedi.

Ayrıca Kayserispor karşılaşması ile birlikte Bursaspor kariyerinin 100. resmi maçına çıkan başarılı oyuncu, "Uzun yıllar Yeşil-beyazlı forma altında mücadele etmek istiyorum. Umarım Bursaspor formasıyla daha nice 100. maçlarıma çıkarım" şeklinde konuştu.

Mersin MAÇINDA YOK

Öte yandan Kayserispor maçının 52. dakikasında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Ozan, Yeşil-beyazlı takımın Cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında forma giyemeyecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ozan İpek Bursaspor Formasıyla Dalya Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement