Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayağı başladı - Son Dakika
Spor

Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayağı başladı

Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayağı başladı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve ICRYPEX ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 4. ayağı, temsili startla başladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve AEF Otomotiv'in katkılarıyla organize edilen yarışlar için araçlar Demokrasi Meydanı'na geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaklaşık 20 araca temsili start verdi. Şampiyonaya katılan 40 sporcu, antrenman turlarının ardından yarın Kömürlük köyünde mukavemet etabını 4 kez geçecek.

22.09.2023 15:46

Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayağı, temsili startla başladı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan ve 54 Otomobil Sporları Kulübü tarafından ICRYPEX ana sponsorluğunda, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile AEF Otomotiv'in katkılarıyla organize edilen yarışlar için araçlar Demokrasi Meydanı'na geldi.

Off-road araçları, burada bulunan kişilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaklaşık 20 araca temsili start verdi.

Törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Bakan, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Şampiyonaya katılan 40 sporcu, bugün yapılacak antrenman turlarının ardından yarın Kömürlük köyünde mukavemet etabını 4 kez geçecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayağı başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement