TFF Plaj Futbolu Ligi Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

TFF Plaj Futbolu Ligi Devam Ediyor

TFF Plaj Futbolu Ligi Devam Ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2013 sezonu Plaj Futbolu Ligi Evrenseki etabında yer alan 8 takımın kum üzerindeki mücadelesi nefes kesiyor.

20.07.2013 16:51  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu ve Evrenseki Belediyesi tarafından 2013 sezonu Plaj Futbolu Ligi Evrenseki etabında yer alan 8 takımın kum üzerindeki mücadelesi nefes kesiyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Evrenseki beldesinde Beachpark'ta gerçekleştirilen turnuvada izleyiciler sahadaki futbolcuların mücadelesi kadar, sunucu Oktay Sarı'nın yorumlarını da keyifle takip ediyor. Karşılaşmaları anlatan Oktay Sarı'nın birbirinden ilginç sözleri seyircilerden sık sık alkış alıyor. 7 yıldır Türkiye'nin her yerinde yapılan plaj futbolu turnuvalarına katıldığını belirten Oktay Sarı, Sakarya'da yayın yapan yerel SRT kanalında sunuculuk ve program yapıyor.

Sporun özelikle plaj futbolunu çok sevdiğini belirten Sarı, "Ben hem tiyatrocuyum, hem spor programları yapan bir sunucuyum. Bu benim en büyük zevkim. Son 7 yıldır Türkiye'nin her yerinde düzenlenen turnuvalara katılarak sunuculuk yaptım" dedi.

Plaj futbolunun Türkiye için çok yeni olduğunu söyleyen Oktay Sarı, "Bunu bizim geliştirmemiz lazım. Dünyanın en büyük futbol ekollerinden birisi olan Brezilya'da plaj futbolu çok yaygın. Bizde sahillerimizde plaj futboluyla ülke tanıtımına katkıda bulunmalıyız. Türkiye'de uluslararası boyutta turnuvalar düzenlemeliyiz" diye konuştu.

Kumda futbol oynamanın sahadakiler açısından çok zor olduğunu belirten Oktay Sarı, "Tiyatrocu olduğum için, saha kenarında söylediğin sözlerle hem futbolculara hem de seyircilere hitap ediyorum. Bazen benim söylediğim bir kelime bile saha içinde oluşan gerginliği anında yok ediyor. Saha kenarında bulunan izleyiciler de yaptığım sunumu beğeniyor. Bana sık sık bu sözleri nasıl bulduğumu söylüyorlar. İnsan hem tiyatrocu olursa hem sunuculuk yaparsa kelimeler kendiliğinden geliyor" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor TFF Plaj Futbolu Ligi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement