"Polis Amca Futbol Turnuvası" Başladı - Son Dakika
Spor

"Polis Amca Futbol Turnuvası" Başladı

"Polis Amca Futbol Turnuvası" Başladı

Emniyet Müdürlüğü'nün spor etkinlikleri doğrultusunda, polis-halk kaynaşmasını ve çocukların toplum hayatında başarılı birey olmasını sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvaya, kentteki futbol kulüpleri ve yaz okullarından toplam 12 takım katıldı.

13.09.2010 19:48

Emniyet Müdürlüğü'nün spor etkinlikleri doğrultusunda, polis-halk kaynaşmasını ve çocukların toplum hayatında başarılı birey olmasını sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvaya, kentteki futbol kulüpleri ve yaz okullarından toplam 12 takım katıldı. Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki çim sahada yapılan turnuva Emniyetsporgücü ile Çimentospor takımıları, arasında oynanan maçla başladı. Karşılaşma başlamadan önce İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, turnuvaya katılan futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Polis Amca Futbol Turnuvası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, amacın polis halk kaynaşmasını sağlamak olduğunu söyledi. Bu tür faaliyetlerin önemine değinen Seyhan, "Buradaki amacımız polis halk ilişkilerini geliştirmek, sevgili çocuklarımızın polisle kaynaşmasını sağlamak, onların bizi daha iyi tanımalarına imkan vermek, futbol okullarımızın yaz boyunca yapmış oldukları çalışmaların sonuçlarını görmelerini sağlamak, bu birlik ve beraberliğin bundan sonraki yıllarda da devam etmesidir. Bu turnuvaya katılan takımlar bizim için birincidir. Önemli olan sporun birliğini, beraberliğini, kardeşliğini, centilmenliğini burada göstermek, yenmenin ikinci planda olduğu ortamı oluşturmaktır. Bu amaçla aramızda bulunan kulüp başkanlarımıza ve Sivassporumuzun yönetici ve futbolcularına şükranlarımı sunuyorum. Futbol turnuvamız vesilesiyle aziz şehitlerimi rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum" dedi.

SİVASSPORLU FUTBOLCULARDA KATILDI

İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın konuşmasının ardından karşılaşmaya geçildi. Maçın başlama vuruşunu Sivasspor'un sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya yaptı. İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın yanı sıra emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve emniyet personelinin izlediği maçı Sivasspor yardımcı antrenörü İsmet Taşdemir ile Sivassporlu futbolcular Hayrettin, Kamanan ve Saidou da takip etti. Turnuva 17 Eylül Cuma günü oynanacak final maçıyla sona erecek. Turnuva sonunda, dereceye giren takımlara kupa, katılan sporculara da katılım sertifikası verilecek.

ERAYDIN AYTEKİN - HALİFE YALÇINKAYA- GÖKHAN CEYLAN - SİVAS/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Polis Amca Futbol Turnuvası' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement