Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'tan kalabalığa tepki! Sampaoli'ye ulaşamayınca öfkesine hakim olamadı - Son Dakika
Spor

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'tan kalabalığa tepki! Sampaoli'ye ulaşamayınca öfkesine hakim olamadı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, evinde karşılaştığı İspanyol temsilcisi Sevilla'yı 1-0 mağlup etti. Kritik maç öncesi iki takım da sahaya çıktığı sırada Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un bir olay karşısında oldukça sinirlendiği görülmüştü. Portekizli çalıştırıcının, başarılar dilemek için meslektaşı Jorge Sampaoli'ye ulaşamadığı ve bu nedenle etrafındaki kalabalığa öfkelendiği ortaya çıktı. İkili daha sonra birbirlerine sarılarak fotoğraf çektirdi.

17.03.2023 12:19  Güncelleme: 12:25

Fenerbahçe, Sevilla'yı Kadıköy'de 1-0 mağlup ederken İspanya'da aldığı 2-0'lık mağlubiyet nedeniyle Avrupa'ya veda etti. Karşılaşma öncesinde Jorge Jesus'u sinirlendiren bir olay yaşandı.

SAMPAOLI'YE ULAŞAMAYINCA SİNİRLENDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, takımlar sahaya çıktığı sırada meslektaşı Jorge Sampaoli'ye başarılar dilemek istedi. Ancak Portekizli hoca, etrafındaki kalabalık nedeniyle Sampaoli'ye ulaşamadı. Bunun üzerine sinirlenen Jesus kalabalığa tepki gösterdi.

Jorge Jesus daha sahaya adımını atar atmaz çılgına dönmüştü! Gerçek ortaya çıktı
Fotoğraf: Murat Akbaş

KALABALIĞA TEPKİ GÖSTERDİ

Daha sonra Jorge Jesus, Sampaoli'ye ulaşmayı başardı ve ikili birbirilerine sarılarak fotoğraf çektirdi. Büyük heyecana sahne olan mücadeleyi 1-0 kazanan temsilcimiz, İspanya'da 2-0 mağlup olması nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda etti.

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus\'tan kalabalığa tepki! Sampaoli\'ye ulaşamayınca öfkesine hakim olamadı

Son Dakika Spor Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'tan kalabalığa tepki! Sampaoli'ye ulaşamayınca öfkesine hakim olamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement