Potada Derbi Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Potada Derbi Maçın Ardından

Potada Derbi Maçın Ardından

Galatasaray Cafe Crown'a uzatmada 97-93 mağlup olan Fenerbahçe Ülker'in antrenörü Neven Spahija, "Hatalarımızı görüp yeniden Fenerbahçe Ülker olarak geri döneceğiz" dedi.

10.06.2011 09:09

Beko Basketbol Ligi Play-off final serisi 3. maçında Galatasaray Cafe Crown'a uzatmada 97-93 mağlup olan Fenerbahçe Ülker'in antrenörü Neven Spahija, 4. maç için 1 günleri olduğunu belirterek, "Hatalarımızı görüp yeniden Fenerbahçe Ülker olarak geri döneceğiz" dedi.

Neven Spahija, maçtan sonra yaptığı açıklamada, rakip takım antrenörü Oktay Mahmuti'yi ve Galatasaray Cafe Crown'ı kutladı.

Spahija, "Bu tipik bir Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown maçı değildi. İlk 20 dakikada 15 sayı yedik. Benim için maçın anahtarı buydu ve biz çok geç oynamaya başladık. Sonraki maçımız için 1 günümüz var. Hatalarımızı görüp yeniden Fenerbahçe Ülker olarak geri döneceğiz" diye konuştu.

Kaya'yı ikinci yarıda neden oynatmadığı konusuna yanıt vermekten kaçınan Spahija, oyuncularının salondaki atmosferden etkilenmeyecek kadar tecrübeli olduğunu belirtti.

Fenerbahçe Ülker'li oyuncu Jasikevicius da Galatasaray Cafe Crown ve taraftarlarını tebrik ederek, "Basketbol oynamak adına muhteşem bir atmosferdi. Maçta Galatasaray bizden daha iyi durumdaydı ve hep önde gittiler. Bir türlü yakalayamadık. Taraftar desteğinden bayağı güç aldılar. Çok sert bir maç oldu ve bu ufak ayrıntılarla maçı kazanmayı hak ettiler" dedi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Derbi Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement