Real Madrid ve Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu'nu İstiyor - Son Dakika
Spor

Real Madrid ve Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu'nu İstiyor

Hamburg'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, Atletico Madrid'le, Real Madrid'in oğluyle ilgilendiğini söyledi.

20.04.2014 14:03  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Bundesliga takımlarından Hamburg'ta serbest vuruşlardan attığı goller ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'yla iki İspanyol devi yakından ilgileniyor. Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'le, Real Madrid genç futbolcunun temsilcisiyle temas halinde.

"10 TAKIM OĞLUMLA İLGİLENİYOR"

Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan genç futbolcunun babası Hüseyin Çalhanoğlu, ''10 tane takım oğlumla ilgileniyor; aslında bunlar sır değil. İlgilenenlerden bir tanesi Atletico Madrid'' dedi.

REAL MADRİD MENAJERİYLE TEMASTA

Baba Çalhanoğlu, ''Hamburg'un sözleşme yenileme teklifini kabul ettik. Hakan'ın sözleşmesi 2018'e kadar devam ediyor. Ancak şu anda 10 tane kulüp oğlumla ilgileniyor, bunlardan bir tanesi Atletico Madrid. Real Madrid'te temsilcimiz Bektaş Demirtas'la konuşuyor. Hakan'ın gelecek sezon transfer etmeyi düşünüyorlar. Diğer yandan Barcelona'dan yana bir teklif yok. Ben duymadım'' şeklinde konuştu.

HAMBURG SADECE KÜMEDE KALMAYI DÜŞÜNÜYOR 

Felaket gibi bir sezon yaşayan ve şu anda sadece ligde kalmayı düşünen Hamburg yönetimi ise Hakan'la ilgili teklifler konusundaki niyetini sezon sonunda ortaya koyacak.
Bu konuda Hüseyin Çalhanoğlu, ''Hamburg'un ne diyeceği konusunda bir yorum yapamam. Onlar şu anda sadece takımı kurtarmayı, kümede kalmayı düşünüyor. Belki bir alt kümeye düşerse, Hakan'ın transferine onay verebilirler; ama yaptığımız sözleşmede 'Bundesliga 2'de de oynar' maddesi var. Bilmiyorum. Hamburg adına bir şey söyleyemem. Karar onların'' dedi.

Real Madrid ve Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu\'nu İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Real Madrid ve Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu'nu İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • acılara tutunmak: at bakalım at. nede bir kazma varsa yok real istedi yok münih peşinde deyip kakalıyorsunuz bize.sonuçlar ortada.inanmayın bu adam bu takımların yedek kulübesine bile giremez 3 5 Yanıtla
  • ferit: madrid yakışır 5 3 Yanıtla

Advertisement