Ronaldo ve Teknik direktör Solskjaer arasında tartışma! Ayrılık an meselesi - Son Dakika
Spor

Ronaldo ve Teknik direktör Solskjaer arasında tartışma! Ayrılık an meselesi

Manchester United'da Ronaldo ve Teknik Direktör Solskjaer arasında ipler gerildi. Ronaldo, maçın skorunu değiştirebileceği sırada yedek beklemek istemiyor. Everton maçında Ronaldo'yu yedek bırakan Solskjaer, "Aldığım kararların arkasındayım" sözleriyle adeta rest çekti. Sir Alex Ferguson da Solskjaer'in oynattığı futbolu ve tercihlerini eleştirdi. İngiliz basını, Manchester United'da Solskjaer döneminin sona ereceğini yazdı. Ronaldo'nun tavırları da bu haberi doğrular nitelikte.

05.10.2021 09:36  Güncelleme: 09:40

Ole Gunnar Solskjaer'in defteri kapanıyor. Beklenen başarıları bir türlü ortaya koyamayan Solskjaer, oynattığı futbolla da dikkatleri üzerine çekti. Sancho, ,Martial, Pogba, Bruno Fernandes, Shaw, Maguire ve Ronaldo gibi yıldızlara sahip olan Norveçli hoca, kötü sonuçlara Ronaldo ile anlaşmazlığı da ekleyince adeta sonunu hazırladı.

Manchester United'da Ronaldo kaos çıkarttı! Ayrılık an meselesi

"TERCİHLERİ HATALI"

Kulübün efsanesi Sir Alex Ferguson, Norveçli hocanın en büyük destekçisiydi ancak artık o da eleştiriyor. Ronaldo, 90 dakikayı tamamlamasına izin vermeyen hocadan memnun değil. Eski takım arkadaşı olan ikili, antrenör-futbolcu ilişkisinde başarılı olamadı.

Manchester United'da Ronaldo kaos çıkarttı! Ayrılık an meselesi

CONTE İDDİASI

İngiliz basını, Solskjaer'in kısa süre içinde ayrılacağını yazdı. Todofichajes'in haberine göre; Antonio Conte, Manchester United'dan haber bekliyor.

Ronaldo ve Teknik direktör Solskjaer arasında tartışma! Ayrılık an meselesi

Son Dakika Spor Ronaldo ve Teknik direktör Solskjaer arasında tartışma! Ayrılık an meselesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Meryem Meryem: Acayip derecede ronalda linç edilmeye başlandı ,messi ön plana çıkarılıyor neden mi?çünkü ronaldo haksızlık görünce susmuyor.Hayatımda gördüğüm en dürüst ,adaletli insan Allah hidayet nasib etsin. 232 18 Yanıtla
  • cabbar turşu: Filistine bakışı ve cocacola sebep bu yoksa keblebi gibi gol atıyor. 11 2 Yanıtla

Advertisement