Royal Never Give Up'ın Forma Sponsoru Mercedes Oldu! - Son Dakika
Spor

Royal Never Give Up'ın Forma Sponsoru Mercedes Oldu!

Royal Never Give Up\'ın Forma Sponsoru Mercedes Oldu!

Mercedes, Çin'de faaliyet göstermekte olan popüler sosyal medya platformu ‘Weibo’ üzerinden LPL ekibi Royal Never Give Up (RNG) ile sponsorluk anlaşması imzaladıklarını duyurdu

20.06.2018 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emir Soysal/ Skorer
Dünyaca ünlü Alman Otomobil üreticisi Mercedes, Çin League of Legends ligi (LPL) takımlardan RNG ile spoonsorluk anlaşması imzaladı.
Bahse konu olan anlaşma forma sponsorluğunu da kapsıyor. Anlaşma gereği RNG oyuncuları, LPL mevsimi boyunca League of Legends hayranlarına yönelik gerçekleşecek olan tüm Mercedes reklamlarında yer alacaklar.
Bilindiği üzere, Mercedes-Benz geçmişte Çin League of Legends sahnesine sponsor olmuştu. Ancak anlaşma, Mercedes'in sosyal medya hesaplarında yayınladığı bir reklam içerisinde Dalai Lama'nın sözünü  paylaşmasından sonra kopma noktasına geldi ve Mercedes hızlı bir şekilde LPL yayınlarından çıkarıldı ve ligle olan anlaşmaları iptal edildi.
Dalai Lama, Çin tarafından kontrol edilen Tibet'ten 1959'da Hindistan'a kaçtığı için Çin tarafından kaçak olarak kabul edildi.
Bu tartışma belli ki Mercedes'i Çin pazarı dışında bırakmadı.  RNG, hali hazırda en başarılı Çin ekibi olarak dikkat çekiyor. Takım son LPL şampiyonluğunu kazanmış ve ardından Paris'te düzenlenen MSI 2018'de tüm rakiplerini üstün bir oyunla alt ederek, turnuvanın galibi olmuştu. Kadrosunda dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Uzi'yi barındıran takım Çin'in en popüler espor takımı olarak yerini alıyor.
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Royal Never Give Up'ın Forma Sponsoru Mercedes Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement