Salih Uçan: Pjanic Roma'dan Gitmeyince Ben de Fenerbahçe'ye Döndüm - Son Dakika
Spor

Salih Uçan: Pjanic Roma'dan Gitmeyince Ben de Fenerbahçe'ye Döndüm

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan, "Bana Roma'da 'Pjanic gidecek, sen oynayacaksın' dediler. Pjanic de gitmeyince ben de Fenerbahçe'ye döndüm." dedi.

06.03.2017 14:25  Güncelleme: 17:08

Roma'da 2 sezon kiralık olarak forma giyen, bu sezon başında Fenerbahçe'ye geri dönen genç futbolcu Salih Uçan, Fenerbahçe Gazetesi'nin 159. sayısına röportaj verdi.

"PJANİC GİTMEYİNCE PLAN SUYA DÜŞTÜ"

Salih Uçan, verdiği röportajda, "Roma'ya gitmem bir projeydi. Walter Sabatini bana onun için bir proje olduğumu söyledi. Mevkiinde Miralem Pjanic var bu oyuncuyu satacağım seni de o onun yerine oynatacağız dedi. Gittiğim sezon PSG, Pjanic için 44 Milyon Euro civarında para teklifi yapmasına rağmen Pjanic, ben bir sene daha Roma'da kalacağım dedi. Kariyerimin en uzun süreli sakatlığını yaşadım. İkinci sezonumda da Pjanic yine kalmak istedi. Neticede istediğim gibi olmadı ve Fenerbahçe'ye döndüm" dedi.

"BEN 10 DEĞİL 8 NUMARAYIM"

Salih kendi oyun karakterinin 10 numara olmadığını belirterek, "Karakterimi söyleyeyim; gol atacağım, asist yapacağım ama gidip de kendi ceza sahamızda 18'in üzerinde topu da çıkaracağım. Bu karakter 8 numara karakteridir. Benim kendi düşüncem ben iki ceza sahası oyuncusuyum" ifadeleri kullandı.

"REKABET OLMALI"

Takımdaki forma rekabetini değinen Salih, "Rekabetin olmadığı yerde zaten çok fazla başarıda olmaz. Senin formanı başka bir arkadaş zorlayacak dolayısıyla her zaman hazır olduğunu göstereceksin bu da takıma yansır zaten" değerlendirmesi yaptı.

"DERBİLERİ KAZANMALIYIZ"

Adanaspor, Kasımpaşa maçlarında ve deplasmanlarda çok puanlar kaybettiklerine vurgu yapan Salih, "Bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Ama daha oynananacak maçlar var her an her şey olabilir tabii'ki amacımız Avrupa'ya gitmek. Ayrıca Fenerbahçe'nin 9 puan geriden gelip şampiyon olduğu günler de unutulmamalı. Ligde Beşiktaş'ı, Vodafone Arena'da Galatasaray'ı da Türk Telekom Arena'da yenmeliyiz. Bunun yanı sıra Türkiye kupasında da yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz" ifadeleri kullandı.

Salih Uçan: Pjanic Roma\'dan Gitmeyince Ben de Fenerbahçe\'ye Döndüm
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Salih Uçan: Pjanic Roma'dan Gitmeyince Ben de Fenerbahçe'ye Döndüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement