Trendyol Süper Lig'in 34. ve son haftasında Kasımpaşa ile Süper Lig'de şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Galatasaray karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki maçı Kasımpaşa, 1-0'lık skorla kazandı.
Emre Belözoğlu yönetimindeki ev sahibi Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golü 27. dakikada golcü oyuncu Adrian Benedyczak kaydetti.
Galatasaray'da deneyimli kaleci Günay Güvenç ve genç orta saha Renato Nhaga, yaşadıkları sakatlıklar sonrası oyundan çıktı.
Bu sonuçla birlikte puanını 35'e yükselten Kasımpaşa, ligde kalmayı başardı. Şampiyon Galatasaray ise ligi 77 puanla ilk sırada noktaladı.
Son Dakika › Spor › Şampiyon Galatasaray ligi mağlubiyetle tamamladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?