Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, A Milli Takım kampını ziyaret etti - Son Dakika
Spor

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, A Milli Takım kampını ziyaret etti

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, A Milli Takım kampını ziyaret etti

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, EURO 2024 Elemeleri'nde Samsun'da oynanacak Türkiye - Galler karşılaşması öncesi, A Milli Takım kampına giderek teknik direktör Stefan Kuntz'u ziyaret etti. Eroğlu, görüşmede A Milli Takım'ın Samsun'da bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirip Galler müsabakası için Kuntz'a başarılar diledi. Ziyarette, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar da yer aldı.

19.06.2023 14:15

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, bu akşam EURO 2024 Elemeleri'nde Samsun'da oynanacak Türkiye - Galler karşılaşması öncesi, A Milli Takım kampına giderek teknik direktör Stefan Kuntz'u ziyaret etti. Hüseyin Eroğlu, görüşmede A Milli Takım'ın Samsun'da bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirip Galler müsabakası için Kuntz'a başarılar diledi. Kuntz da ziyaretten dolayı Eroğlu'na teşekkür ederek, Yılport Samsunspor'un Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmesi nedeniyle kendisini kutladı. Görüşmenin sonunda Eroğlu, Kuntz'a üzerinde adının yazılı olduğu Samsunspor forması hediye ederken, Kuntz da Eroğlu'na üzerinde Altınordu'dan öğrencisi olan Cengiz Ünder'e ait imzalı A Milli Futbol Takım forması armağan etti.

Ziyarette, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar da yer aldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, A Milli Takım kampını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement