- Şanlıurfalılar derbiyi meydanda izledi
Derbide Türk ve Azeri milli marşları okundu
Şanlıurfa'da Galatasaray - Fenerbahçe derbisi alana kurulan dev ekranda izlendi
ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından açık alana kurulan dev bir ekranda arabalarının içerisinde Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izledi.
Pandemi döneminde vatandaşların sinema ve sosyal etkinliklerden uzak kalmaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu gece oynanan dev derbi keyfini vatandaşlara açık alanda kurulan dev ekranda izleme keyfi yaşattı. 'Arabada Derbi Keyfi' etkinliği İstiklal Marşı ve Azerbaycan Milli Marşı ile başladı.
Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenen arabada derbi keyfine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yeni normalleşmeye uygun derbi etkinliğine katılan vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından bayrak, maske ve çeşitli ikramlar bulunuldu.
Süper Lig'in ezeli rakiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşılaşmasını dev ekranlara yansıtılıp vatandaşlarla buluşturan dev derbi golsüz eşitlikle sona erdi.
Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğü tarafından dev ekrana yansıtılan dev derbiyi arabalarında izleyen vatandaşlar organizasyondan memnun kaldıklarını dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine teşekkür etti.
Son Dakika › Spor › Şanlıurfalılar derbiyi meydanda izledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.