Savaş ihtimali spor organizasyonlarını da etkiledi! Rusya'da düzenlenecek etkinlik Türkiye'ye veriliyor - Son Dakika
Spor

Savaş ihtimali spor organizasyonlarını da etkiledi! Rusya'da düzenlenecek etkinlik Türkiye'ye veriliyor

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan askeri kriz spor organizasyonlarını da etkiledi. Şampiyonlar Ligi finalinin elinden alınması gündemde olan Rusya'ya bir darbe de Formula 1'den gelebilir. Formula 1'in resmi bilet satış sitesinde Rusya GP'nin kaldırıldığı ve yerine takvimde olmayan Türkiye Grand Prix'sinin eklendiği görüldü. Bu gelişmelerin ardından Türkiye'nin Rusya yerine takvimde yer alacağı konusu gündem kazandı.

23.02.2022 22:48  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'ya savaş ilan etmesinin ardından Formula 1'den sürpriz bir hamle geldi. Dev organizasyon Rusya GP'yi takvimden çıkarmaya hazırlanıyor.

Savaş ihtimali tüm planı bozdu! Rusya'nın elindeki dev organizasyon Türkiye'ye veriliyor

RESMİ AÇIKLAMA HENÜZ GELMEDİ

Formula 1'in resmi bilet satış sitesinde Rusya GP'nin kaldırıldığı ve 2022 Türkiye Grand Prix'si için sayfa açıldığı görüldü. Normal şartlarda takvimde yer alamayan Türkiye GP'nin bu gelişme ile birlikte Rusya'nın yerine yarış takvimine girebileceği öne sürüldü. Formula 1 yönetiminden henüz konuya dair resmi bir açıklama gelmedi.

Savaş ihtimali spor organizasyonlarını da etkiledi! Rusya\'da düzenlenecek etkinlik Türkiye\'ye veriliyor

Son Dakika Spor Savaş ihtimali spor organizasyonlarını da etkiledi! Rusya'da düzenlenecek etkinlik Türkiye'ye veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement