Sen Gelmez Oldun - Son Dakika
Spor

Sen Gelmez Oldun

Sen Gelmez Oldun

Futbolda ara transfer dönemi 5 Ocak 2013 tarihinde başladı.

16.01.2013 11:51

Futbolda ara transfer dönemi 5 Ocak 2013 tarihinde başladı. Takımlar ligde ilk yarının sonlandığı 23 Aralık 2012 tarihinden beri ise transfer çalışmalarına başladı. Üç büyük olarak adlandırılan ve bu yıl şampiyonluk için saha içi ve dışı kıyasıya bir rekabet içine giren Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'de ise ara transferde kriz yaşanıyor. Ligin başlamasına iki gün kala gözler yollarda, acaba gelen var mı? Bu kara tren gelir mi gelmez mi bilinmez ama takımların ikinci yarıya takviye olmadan başlangıçları taraftar kanadında tepki topluyor. Kulüp yöneticileri menfaatleri gözederek transferde ağır gittiklerini ve bir strateji uyguladıklarını belirtiyor. Lig başlarken görünen tablo ise üç büyüklerin ana transfer hedefleri düşünüldüğünde "elde var sıfır". Wesley Sneijder, Younes Belhanda, Nene ve fazlası. Hepsi bir şarkı ile bağdaşıyor; "SEN GELMEZ OLDUN..." Ligde ikinci yarının başlamasına iki gün kala, tablo.. Bakalım son dakika gelişmeleriyle bu tablo değişecek mi? - BEŞİKTAŞ - 5 OCAK: "YABANCI BİR FORVET İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

16 OCAK: "YABANCI BİR FORVET İLE GÖRÜŞÜYORUZ" "Feda" sloganı ara transferde de devam etti. Beşiktaş'ta forvet çalışmaları ise Brezilyalı Nene üzerine yoğunlaştı. Günlerce Nene'nin menajeriyle görüşmeler yapan siyah-beyazlı ekip oyuncuyu Katar'a kaptırdı. Beşiktaş lig açılırken kadrosunu Gökhan Süzen ile güçlendirdi. Oyuncu İstanbul B.B'den 1 milyon euro'ya alınırken Manuel Fernandes'e gelen teklifler geri çevrildi. Hugo Almeida'nın adı ise bir çok takımla anıldı. Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba ara transferi gençler üzerine kurdu Batuhan Bilgiç Trabzonspor'dan, Sinan Kurumuş da Ankaragücü'nden alındı. Rıdvan Şimşek ve Tanju Kayhan ise gönderildi. - GALATASARAY - 8 OCAK: "SNEIJDER İLE GELİŞMELER OLUMLU"

16 OCAK: "SNEIJDER İLE GELİŞMELER OLUMLU" 34 yaşındaki Brezilyalı stoper Cris ile yollar ayrıldı. Tomas Ujfalusi'nin sakatlığının uzaması teknik ekibi bir sıkıntıya daha soktu. Başkan Ünal Aysal aradığı çileğin Hollandalı Wesley Sneijder olduğuna karar verdi transfer yıldız futbolcu üzerine yoğunlaştı. Fatih Terim'in teknik ekibe verdiği raporda yer alan stoper ve sol bek mevkilerine henüz ihracat yapılamadı. Teknik direktör Terim'in transfer dönemi süresince sessizliği dikkatlerden kaçmadı. Sneijder ile birlikte Hollanda'nın gelecek vaadeden oyuncuları ile temas kuruldu bu temas sadece dirsek teması olarak kaldı. Lige önemli bir takviye ile girilemedi. - FENERBAHÇE -  18 ARALIK: "2-3 TRANSFER YAPACAĞIZ"

16 OCAK: "2-3 TRANSFER YAPACAĞIZ" Sportif sorumlu ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasıyla sarsılan camia yeni bir sinerji üzerinde toplandı. Futbolcular ve teknik heyet taraftarıyla yeniden bütünleşirken Kocaman'ın ilk yarının sonundan beri sürdürdüğü "takviye" mesajları lig başlarken askıda kaldı. Kocaman'ın "forma veremediğim için içim acıyor" dediği ve beğendiğini söylediği Özgür Çek'in sözleşmesi feshedildi. Milos Krasic yeniden sakatlandı. Henri Bienvenu kapıda bekliyor. Transfer çalışmalarının yoğunlaştığı ve günlerdir uğraşılan Belhanda transferinde sarı-lacivertli kulüp Montpellier başkanına takıldı. Kocaman'ın raporu, "elde var sıfır" şeklinde döndü.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Sen Gelmez Oldun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement