Sergen Yalçın'a su şişesi fırlatan taraftarın cezası belli oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sergen Yalçın'a su şişesi fırlatan taraftarın cezası belli oldu

Sergen Yalçın\'a su şişesi fırlatan taraftarın cezası belli oldu
11.05.2026 17:57

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Konyaspor maçının sonunda Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın’a su şişesi fırlatan taraftara 1 yıl spor müsabakalarından men cezası verildi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Konyaspor’a elenen Beşiktaş’ta maç sonunda büyük bir üzüntü yaşanmış, bu üzüntü yerini tribünlerdeki büyük bir öfkeye bıraktımıştı. 90+8’de gelen golle yıkılan taraftarlardan biri sinirini Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'dan çıkardı. 

SERGEN YALÇIN'A SU ŞİŞESİ FIRLATILDI

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte oyuncular ve teknik heyet büyük bir üzüntüyle soyunma odasına yönelirken, Beşiktaşlı bir taraftar teknik direktör Sergen Yalçın'a su şişesi fırlattı. Taraftarın fırlattığı su şişesi teknik direktör Sergen Yalçın’ın hemen yanına düştü. 

TARAFTARIN CEZASI BELLİ OLDU

Sergen Yalçın'a su şişesi ile saldırı girişiminde bulunan taraftarın cezası belli oldu. Olayı gerçekleştiren kişinin 1 yıl spor müsabakalarından men edildiği açıklandı. 

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'a su şişesi fırlatan taraftarın cezası belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement