Sivas Belediyespor, 3 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Sivas Belediyespor, 3 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sivas Belediyespor 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

16.01.2018 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sivas Belediyespor 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Ligin ilk yarısını 38 puanla ikinci sırada tamamlayan Sivas Belediyespor ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 3 futbolcuyla kulüp tesislerinde sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı ekip Çorum Belediyespor'dan defans oyuncusu Abdullah Karmil ile sezon sonuna kadar, Nazilli Belediyespor'dan orta saha oyuncusu İlker Sayan ile 1,5 yıllık ve orta saha oyuncusu ve Demir Grup Sivasspor'dan Serhat Mutlu ile kiralık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkan Hasan Karaman şampiyonluk için kadroya takviye yaptıklarını söyledi. Transfer çalışmaların devam ettiğini belirten Karaman ihtiyaç duyulan pozisyonlara transfer yapmaya devam edeceklerini söyledi. Ligde hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Karaman, "Biz bu amaçla yola çıktık. Buraya kadar da bu iddiamızı sürdürdük. İnşallah ikinci yarıda iddiamızı sürdüreceğiz. Ben takımıma güveniyorum. Maddi ve manevi olarak herhangi bir sıkıntımız yok. Şu anda çok iyi durumdayız. Kurumsal bir kulüp olarak yoluma devam ediyoruz. Ben inanıyorum ki ikinci yarıda istediğimiz sonuçları alarak hedefe ulaşacağız. İkinci yarı ilk yarıya göre biraz daha zor geçecek. Çünkü küme düşme hattındaki takımlar ciddi oranda maçlara asılacak. Onun için zor bir döneme giriyoruz. Sonuçta kaybetmek de var ama bizim ana hedefimiz direkt grubu lider bitirip şampiyon olarak bir üst lige çıkmak bu kilitlenmiş durumdayız" dedi.

Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor gibi takımlarda da forma giyen 29 yaşındaki defans oyuncusu Abdullah Karmil, "Ligin ilk yarısında iyi bir performans sergileyen Sivas Belediyespor'a bende ikinci yarı gelerek inşallah elimden gelen en iyisini yapmaya çalışacağım. Güzel günler geçiren kulübümüz inşallah ikinci yarıda da güzel bir performans sergileyerek bende katkıda bulunarak şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz." diye konuştu.

Orta saha oyuncuları İlker Sayan ve Serhat Mutlu da iyi bir takıma geldiklerini belirterek, sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Toplantıdan görüntü

-Başkanın konuşması

-Futbolcuların açıklamaları - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivas Belediyespor, 3 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement