Fenerbahçe, Arda Güler'in Real Madrid'e transferini KAP'a bildirdi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Arda Güler'in Real Madrid'e transferini KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, Arda Güler'in Real Madrid'e transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Genç yıldız, sağlık kontrolünden geçmek ve resmi imzayı atmak için Madrid'e gitti.

06.07.2023 15:38  Güncelleme: 16:21

Real Madrid ile sözleşme imzalamak için İspanya'nın başkenti Madrid'e giden Arda Güler için Fenerbahçe, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Sarı-lacivertliler, genç yıldızın transferi için eflatun-beyazlılarla görüşmelere başlandığını duyurdu.

İMZA TÖRENİ YARIN

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, bugün saat 15.00'te Madrid'e uçtu. Genç yıldız, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak ve cuma saat 13.00'te düzenlenecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

30 MİLYON EUROLUK REKOR TRANSFER

Real Madrid, Fenerbahçe'ye bu transfer için 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Eflatun-beyazlılar ayrıca oyuncu ve kulüp bonuslarıyla birlikte sarı-lacivertlilere 10 milyon euroluk bir ödeme daha yapacak. Toplamda 30 milyon euroyu bulan satışla Arda Güler, Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu olacak. Real Madrid ayrıca Fenerbahçe'ye 18 yaşındaki futbolcunun sonraki satışından da yüzde 20 pay verecek. Dünya devi, Arda Güler'le ise 6 yıllık sözleşme imzalayacak.

Son Dakika: Fenerbahçe, Arda Güler'i KAP'a bildirdi: Real Madrid ile görüşmeler başladı
Fenerbahçe, Arda Güler\'in Real Madrid\'e transferini KAP\'a bildirdi

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Arda Güler'in Real Madrid'e transferini KAP'a bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Arslan: Hayırlı olsun ne diyelim umarım başarılı olur 18 3 Yanıtla
  • Ömer Yüksek: Fenerde 6 tane daha arda olsa borç morç kalmaz. Bir sürü işe yaramayan yabancılara milyon dolarlar ödeyene kadar, Arda gibi yeteneklere yatırım yapılıp takımlarda banko oynatılmali.o zaman kulupler batiyormu, yoksa para mı basiyor görün 1 0 Yanıtla

Advertisement