Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceğine dair olağan mali genel kurulda büyük bir ipucu verdi.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Camiayı bilecek, camianın evladı olacak, Samandıra'ya ruh aşılasın düşüncesi de var. Türkiye'yi bilen yabancı hoca 3'ü geçmiyor. Türkiye'yi bilen, burada yıllarca hocalık yapmış, bize uyabilecek hoca dediğiniz zaman 4'ü geçmiyor. Bir sürü isim atılıyor, siz olumsuz anlamda heyecanlandırılıyorsunuz." dedi.
Koç açıklamasının devamında, "Sosyal medyada tepkiler yağıyor. Camiayı bilen, ruhu bilen 2 tane Türk hoca ortaya çıkıyor. İsim olarak söylemiyorum. Anlaşma olmadan hiçbir şey söylenemez. Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız." ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Önümüzdeki sezon camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmayı istiyoruz - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.