Son Dakika: PFDK, Fatih Terim ile yardımcısı Ümit Davala'ya 2'şer maç men cezası verdi - Son Dakika
Spor

Son Dakika: PFDK, Fatih Terim ile yardımcısı Ümit Davala'ya 2'şer maç men cezası verdi

Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcısı Ümit Davala'yı "hakaret" ihlalini gerçekleştirdikleri gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etmişti. Kurul, Terim ile Davala'ya 2'şer maç men cezası verdi.

25.03.2021 20:00  Güncelleme: 00:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 31. haftasında Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve Çaykur Rizespor'un 4-3 kazandığı müsabakada Fatih Terim ile Ümit Davala "hakaret" ihlalini gerçekleştirmiş, iki isim de tedbirli olarak PFDK'ye gönderilmişti.

2'ŞER MAÇ CEZA

PFDK, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcısı Ümit Davala'ya 2'şer maç men cezası verdi. Terim, Galatasaray'ın deplasmanda Hatay, içerde de Karagümrük'le oynayacağı maçlarda kulübedeki yerini alamayacak.

Son Dakika: PFDK, Fatih Terim ile yardımcısı Ümit Davala\'ya 2\'şer maç men cezası verdi

Son Dakika Spor Son Dakika: PFDK, Fatih Terim ile yardımcısı Ümit Davala'ya 2'şer maç men cezası verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • sarı fare: fatik hocanın adam olacağı yok, yok ta yanındakilerin de yok, ümit davala, hasan şaş, hepsi potansiyel sorun... 6 1 Yanıtla
  • kayışdağlı: ALIŞMIŞ Asıp kesmeye .Gerçek adalet gelince düzeni bozuldu.Siz onu 36. haftadan sonra seyredin.Kavgada ne taktikler var.Akıl erdiremezsiniz. 4 1 Yanıtla

Advertisement