Son dakika spor haberleri! Spor dünyasının güncel gelişmeleri - Son Dakika
Spor

Son dakika spor haberleri! Spor dünyasının güncel gelişmeleri

Son dakika spor haberleri! Spor dünyasının güncel gelişmeleri

Riva'da yapılacak toplantıyla Türk futbolunun kaderi değişecek, Sergen Yalçın, acı gerçeği itiraf etti gibi son 24 saat içinde spor dünyasından derlenen önemli haberlere bu sayfadan erişebilirsiniz.

20.10.2021 15:25  Güncelleme: 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ronaldinho, PSG'nin onur konuğu olarak Leipzig maçına geldi, Başkan Koç, Metin Tokat'ı açıkça hedef göstermişti, Sinan Engin, skor tahminlerinde yanılınca herkesin diline düştü gibi spor dünyasının en güncel konularına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

RONALDİNHO'NUN SON HALİ GÖRENLERİ DUYGULANDIRDI

Son dakika spor haberleri! Spor dünyasının güncel gelişmeleri

Futbolun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından olan Ronaldinho, PSG'nin onur konuğu olarak Leipzig maçına geldi. Bir dönem PSG forması giyen Ronaldinho, özel yetiştirdiği Messi'nin yanına gidip sarıldı. Uzun süredir görüşmeyen ikilinin samimi şekilde sarıldığı anda tribünlerden alkışlar koptu. Sakatlığı nedeniyle oynayamayan Neymar da maça gelen Ronaldinho'nun yanından bir an olsun ayrılmadı. Cezaevine girip çıkan efsanenin yaşlanmış hali, onu takip eden bir nesle de duygusal anlar yaşattı.

ALİ KOÇ'UN HEDEFİNDE OLAN İSİM İSTİFASINI VERDİ

Son dakika spor haberleri! Spor dünyasının güncel gelişmeleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezon öncesi takımın başına gelecek hoca, kurulacak kadro, ekonomik tablo temelinde düzenlediği basın toplantısında TFF ve MHK konularına değinmişti. Başkan Koç, Metin Tokat'ı açıkça hedef gösterdiği sırada öfkelenip masaya vurmuştu. Koç, "Tokat, hakem atamalarında olamaz arkadaş! Olamaz! Olmamalı da! Sebeplerini hepiniz biliyorsunuz" demişti.

SİNAN ENGİN, SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLDU

Son dakika spor haberleri! Spor dünyasının güncel gelişmeleri

Beşiktaş'ta uzun yıllar futbol oynayan ve takımın menajerliği yapan Sinan Engin, tahminlerinde yanıldı. Ünlü yorumcu, Beşiktaş'ın kurası açıklandıktan sonra tek tek maçlarından alacağı puanları tahmin etti. Engin 12 puanla, minimum da 10 puanla Beşiktaş'ın gruptan çıkacağını ileri sürmüştü. Sinan Engin maçın ardından, "Lizbon bizim ligin üstünde takımmış" ifadelerini kullandı. Sinan Engin, Beşiktaş'ın Bayern Münih'i deplasmanda yenebileceği tahminini yapmıştı.

LİVERPOOL'UN HOCASI KLOPP, GELEN SORUYLA DELİYE DÖNDÜ

Son dakika spor haberleri! Spor dünyasının güncel gelişmeleri

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'un deplasmanda Atletico Madrid'i mağlup ettiği maç sonrası Klopp'un röportajı güne damgasını vurdu. Muhabir, "Maç sonu kızgın gibiydin" sorusu yöneltince Klopp çılgına döndü. Alman hoca, "Simeone'nin elini sıkmak istedim, o istemedi. Hepsi bu. Aptal biri değilim. Sen iyi biri değilsin, bu olaydan hikaye çıkarmaya çalışıyorsun" dedi, ardından alanı terk etti.

TÜRK FUTBOLUNUN KADERİ DEĞİŞECEK!

Son dakika spor haberleri! Spor dünyasının güncel gelişmeleri

Riva'da bugün Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, MHK çalıştayını yürüten Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ve alt lig temsilcisi ile saat 15.00'te toplantı yapacak. TFF ve MHK yetkililerinin de katılması bekleniyor. Hakemlik müessesesinin köklü bir değişime gitmesi için yapılması gerekenler, uygulanacak yeni yol haritası ve eğitimlerle ilgili sistem değişikliğinin ön planda tutulacağı bir toplantı olacak.

SERGEN YALÇIN UEFA LİGİ HAKKINDA KONUŞTU

Son dakika spor haberleri! Spor dünyasının güncel gelişmeleri

Sergen Yalçın, ilk 3 maçta puan alınamamasının ardından acı gerçeği itiraf etti. Yalçın, "Artık şansımız yok" dedi. Takımda her zaman değişiklikler olabileceğini dile getiren Sergen Yalçın, "Yediğimiz gollerde savunma hatası olduğunu düşünmüyorum. Korner golü yedik. Belli eşleşmeler var, pozisyon alıyoruz. Kornerden gol yemedik herhalde bu zamana kadar. Takılıp kalmamak lazım. Nasıl bir önlem alırız, analiz ettikten sonra bakarız. Skora çok aldanmayın. Oyunun karşılığı bu değildi" dedi.

Son Dakika Spor Son dakika spor haberleri! Spor dünyasının güncel gelişmeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı
    16:54 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Bilecik'te başladı. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var
    16:34 Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı olduğunu söyledi. Belözoğlu ayrıca, Türk futbolunda yapılması gereken değişiklikler ve Beşiktaş ile yapacakları Türkiye Kupası maçları hakkında da görüşlerini paylaştı.


Advertisement