Son Yarı Finalist Petkovic! - Son Dakika
Spor

Son Yarı Finalist Petkovic!

Son Yarı Finalist Petkovic!

İstanbul Cup'ta Teklerin Son Yarı Finalisti Alman Andrea Petkovic Oldu. Turnuvadaki Etkili Oyunuyla

30.07.2010 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Cup'ta teklerin son yarı finalisti Alman Andrea Petkovic oldu. Turnuvadaki etkili oyunuyla dikkat çeken İpek Şenoğlu'nun çiftler partneri Petkovic, üst üste ikinci kez İstanbul'da yarı final görürken, Schiavone'yi deviren Baltacha'ya sadece dört oyun kaybetti.

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup'ta tekler çeyrek finalinde son karşılaşmayı Alman Andrea Petkovic, Britanyalı rakibi Elena Baltacha önünde 6-4 ve 6-0'lık setlerle kazandı. Dün akşam Francesca Schiavone'yi mağlup ederek büyük moral bulan 26 yaşındaki Britanyalı raket, Petkovic'in etkili oyunu karşısında hanesine yalnızca dört oyun yazdırabildi. İlk sete iyi başlamasına karşın altıncı oyunda bir puanda hakeme itiraz eden Petkovic, bir an için konsantrasyonunu yitirse de onuncu oyunda kırdığı servisle maça döndü. Üst üste sekiz oyun kazanan Petkovic, maçı 6-4 ve 6-0 ile bitirdi. Maçta güçlü forehand'ini etkin bir şekilde kullanan Alman tenisçi, 6'sı ace olmak üzere toplam 19 direkt puan vuruşu üretirken, bu rakam Baltacha'da yalnızca altıda kaldı.

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup'ta ilk yarı final karşılaşması cumartesi günü saat 15.00'te turnuvanın 3 numaralı seribaşı Anastasia Pavlyuchenkova ile Jarmila Groth arasında oynanacak.

Bu maçın ardından Andrea Petkovic- Elena Vesnina mücadelesi ikinci finalisti belirleyecek. Turnuvanın çiftler finali de saat 18.00'de merkez kortta yapılacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Son Yarı Finalist Petkovic! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement